menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Westeinde 116

Westeinde 116 - OOSTZAAN

Splinternieuwe bedrijfsruimte gelegen aan Westeinde te Oostzaan van in totaal 112 m². Dit nieuwbouwproject is zojuist opgeleverd en is beschikbaar voor verhuur. Het betreft een bedrijfsruimte verdeeld Lees meer
TE HUUR

€ 1.225 p/mnd

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 0320 241 774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Splinternieuwe bedrijfsruimte gelegen aan Westeinde te Oostzaan van in totaal 112 m². Dit nieuwbouwproject is zojuist opgeleverd en is beschikbaar voor verhuur. Het betreft een bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en verdieping.

Oppervlakte:
Totaal 112 m², 56 m² op de begane grond en 56 m² op de verdieping.

Locatie en Bereikbaarheid:
Het project is gelegen op bedrijventerrein “Bombraak” te Oostzaan en is gelegen nabij de Noordelijke ring Amsterdam A10 bij het Coenplein. De locatie, op bedrijventerrein Bombraak”, is uitstekend bereikbaar door de diverse uitvalswegen naar de omringende steden, dorpen en de aansluitingen van de verschillende snelwegen (de A10 afslag S118 en de A8) . Op het bedrijventerrein “Bombraak” zijn reeds gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals: Van der Valk Hotel, benzinestation en Jumbo en Albert Heijn, Meyn Food Processing Technology etc.

Per OV: Op loopafstand (5 minuten) ligt bushalte Oostzaan, Zuideinde 239 met meerdere busverbindingen per uur o.a. richting NS Station Zaandam en Amsterdam CS (beide 25 minuten).

Indeling:
Entree, grote overhead deur, zeer ruime bedrijfshal op de begane grond, rechte trap naar de verdiepingsvloer. U kunt de verdieping ook in gebruik nemen als kantoorruimte.

Diverse voorzieningen:
Begane grond.
- Overheaddeur
- Toilet met fonteintje.
- Gootsteenblok.
- Krachtstroom (3x25 Amp).
- Vloerput.
- Brandhaspel.

Verdieping.
- Elektrische verwarming voorzien van draadloze thermostaat (DRL E-comfort Roundline)
- Gootsteenblok met boiler (Itho Daalder-up)
- Fraaie dubbele deur (afsluitbaar).

Parkeren:
2 parkeerplaatsen op eigen terrein

Huurprijs:
€ 1.225,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting

Huurtermijn:
5+5 jaar, kortere periodes zijn mogelijk bespreekbaar

Servicekosten:
Niet van toepassing, het pand beschikt over eigen energiemeters

Aanvaarding/oplevering:
Direct

Huurbetaling: Per maand vooruit.

BTW: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.);
Vragen? Bas Reimink kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik wil Westeinde 116 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320 241 774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten