menu

Werfweg 1 - LELYSTAD

TE HUUR BEDRIJFSGEBOUW MET GROOT BUITENTERREIN WERFWEG 1 LELYSTAD Locatie Gelegen op industrieterrein Noordersluis. Het industrieterrein heeft goede verbindingen naar de autosnelweg A6 (Amsterdam-Noord Lees meer
TE HUUR

€ 75.000 p/j

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-241774Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

TE HUUR

BEDRIJFSGEBOUW

MET GROOT BUITENTERREIN

WERFWEG 1

LELYSTAD


Locatie

Gelegen op industrieterrein Noordersluis. Het industrieterrein heeft goede verbindingen naar de autosnelweg A6 (Amsterdam-Noord Nederland en naar de N302 (Enkhuizen).


Bereikbaarheid

Uitstekend, zowel over de weg als over het water is het object bereikbaar.


Object

Bedrijfshal van circa 1.430 m² BVO met circa 70 m² eenvoudige kantoorruimte.

De hal ligt op een kavel van 96,42 are, die volop mogelijkheden biedt voor buitenopslag. De ligging aan de Zeilhaven, die via de Lage Dwarsvaart in verbinding staat met het Markermeer, maakt het object geschikt voor watersportgerelateerde bedrijven.


Parkeren

Op eigen terrein.


Beschikbaar

Het object is per direct beschikbaar.


Huurprijs

€ 75.000,-- exclusief BTW per jaar.


Vraagprijs

€ 975.000,-- K.K..


Bijzonderheden

Het aan de rand van het terrein staande botenhuis dient bereikbaar te blijven over een asfaltweg. Het botenhuis hoort niet bij het gehuurde.


BTW

Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.


Huurtermijn

5 jaar gevolgd door 5 jaar. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.


Huurbetaling

Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.


Huurcontract

De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld.


Huurprijsindexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.


Zekerheidsstelling

De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.


Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
tel: 0320-241774
fax: 0320-232157
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlindenbedrijfsmakelaars.nl

Ja, ik wil Werfweg 1 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten