menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Vredenburghweg 0 ong

Vredenburghweg 0 ong - ZUIDOOSTBEEMSTER

Perceel Vredenburghweg Zuidoostbeemster Fantastische mogelijkheid voor het realiseren van 3 recreatiewoningen van ca. 85 m² en een vrijstaande bedrijfswoning van ca. 190 m² op een kavel van 2413 m². Lees meer
Koopprijs:

€ 650.000 k.k.

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 020-5712712Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

Perceel Vredenburghweg Zuidoostbeemster

Fantastische mogelijkheid voor het realiseren van 3 recreatiewoningen van ca. 85 m² en een vrijstaande bedrijfswoning van ca. 190 m² op een kavel van 2413 m². Er is een anterieure overeenkomst gesloten met de gemeente om dit plan mogelijk te maken. De huidige eigenaren hebben in samenwerking met architectenbureau Sander Douma een plan gemaakt ter inspiratie.

Locatie:
De kavel is gelegen in het prachtige Zuidoostbeemster, gelegen onder de rook van Purmerend en op korte afstand van Amsterdam, de Zaanstreek, Alkmaar en Schiphol. Hierdoor zijn alle voorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden in de directe omgeving te vinden.

Object:
De totale oppervlakte van de kavel bedraagt ca. 2413 m²

Bestemmingsplan:
Er is een anterieure overeenkomst gesloten met de gemeente. Het bestemmingsplan dient nog gewijzigd te worden om het plan te realiseren.

Koopsom:
€ 650.000,-- kosten koper

Kadaster:
Gemeente: Beemster
Sectie: D
Nummer: 3097
Groot: 2413 m²
Het betreft hier eigen grond

Oplevering:
De kavel wordt in de huidige staat geleverd conform het principe: As Is Were Is.

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie binnen 10 dagen na het tekenen van de koopovereenkomst.

Overdracht:
In overleg.

Milieu:
Er is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. Op verzoek kunnen wij u deze toesturen

Bijzonderheden:
Deze informatie is door Van der Linden met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper. Pas als partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, komt een rechtsgeldige koopovereenkomst tussen partijen tot stand.

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website: www.vanderlinden.nl

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Almere en Lelystad

Ja, ik wil Vredenburghweg 0 ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten