menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Verlaatweg 50I - Lelystad

Verlaatweg 50I - Lelystad

TE HUUR

€ 80

  • Type

    Bedrijfsruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verhuurd
BrochureVragen? Bel 036 533 00 77Neem contact op Terug naar resultaten

Over het object

Locatie
De units zijn gelegen op industrieterrein Noordersluis met goede verbindingen naar de autosnelweg A6 (Amsterdam-Noord Nederland en naar de N302 (Enkhuizen).

Bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad met goede verbindingen naar de autosnelweg A6 (Amsterdam-Noord Nederland) en naar de N302 (Enkhuizen). De ligging aan het stedelijk hoofdwegennet (Visarenddreef en Westerdreef) en een doorgaande vaarroute nabij het Markermeer vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor transportbedrijven, dienstverlenende bedrijvigheid en bedrijvigheid gericht op zeil- en recreatievaart. Het gebied is verder functioneel en ruim opgezet.

Omschrijving
Bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 300 m².

Voorzieningen:
- 4 x overheaddeur;
- ingebouwde kantoorunit;
- vide;
- lichtstraat;
- onderheide betonvloer;
- toilet;
- buitenterrein;
- raampartijen;
- TL-verlichting.

Beschikbaar
Per direct.

Huurprijs
€ 80,00 per m² per jaar exclusief BTW.

Parkeren
Op eigen terrein.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Huur en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de eventuele servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1, 8224 BS Lelystad
tel: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl
Vragen? Jeroen Dijkstra helpt je graag

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten