menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Vaartweg 135

Vaartweg 135 - LELYSTAD

Representatieve kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping. Locatie Industrieterrein Noordersluis is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van de stad. Noordersluis is bij Lees meer
TE HUUR

€ 65 p/m² p/j

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-241774Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping.

Locatie
Industrieterrein Noordersluis is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van de stad. Noordersluis is bij uitstek geschikt voor groothandel en industrie. Het terrein heeft een gemengd karakter. Noordersluis heeft een snelle verbinding naar de A6.

Bereikbaarheid
Noordersluis heeft een snelle verbinding naar de A6 en met het openbaar vervoer is het prima bereikbaar.

Object
Circa 800 m² representatieve kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping in een kantoorpand aan de Vaartweg 135 te Lelystad.
Het pand wordt door middel van aardwarmte gekoeld/verwarmd. Hierdoor is het ook een heel duurzaam pand.

Deelverhuur is mogelijk.

Voorzieningen
- royale entree;
- luxe sanitair;
- ruime parkeergelegenheid;
- vloerbedekking;
- grote balie/receptie.

Huurprijs
€ 65,00 per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
€ 30,00 per m² per jaar exclusief BTW.

De huurprijs en het voorschot servicekosten worden berekend over de vermelde kameroppervlakte met een toeslag van 10% voor het aandeel in de algemene ruimte.

Beschikbaar
Per direct.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
5 Jaar gevolgd door 5 jaar. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Voor meer Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
telefoon: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Vaartweg 135 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten