menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Tussen Meer 201

Tussen Meer 201 - AMSTERDAM

Algemeen: Per direct te huur: winkelruimte van circa 125 m² op de begane grond gelegen aan de Tussen Meer 201 Amsterdam Osdorp Locatie: De ruimte is centraal gelegen, op een zichtlocatie, langs een Lees meer
TE HUUR

€ 1.875 p/mnd

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 0320 241 774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Algemeen:
Per direct te huur: winkelruimte van circa 125 m² op de begane grond gelegen aan de Tussen Meer 201 Amsterdam Osdorp

Locatie:
De ruimte is centraal gelegen, op een zichtlocatie, langs een doorgaande weg, in een gebied dat wordt gekenmerkt door winkels (winkelcentrum Osdorp) en dienstverlening.

Bereikbaarheid:
Zowel met het eigen vervoer alsook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Met eigen auto afslag S106 vanaf de ring A-10. Daarnaast stoppen trams en bussen vrijwel voor de deur. NS en metrostation op circa 1000 meter afstand.

Parkeren:
Parkeren kan langs de openbare weg (blauwe zone) en een parkeergarage op circa 750 meter afstand. Voor de mogelijkheden voor het aanvragen van één of meer bedrijfsparkeervergunningen, kijk op www.cition.nl.

Huurprijs: € 1.875,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten. Beiden te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: € 36,50 per maand, te vermeerderen met omzetbelasting t.b.v. een glasverzekering en glasbewassing luifel.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

BTW: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 + 5 jaar.

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.).

Oplevering: In overleg.

Ja, ik wil Tussen Meer 201 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320 241 774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten