menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Transistorstraat 91

Transistorstraat 91 - ALMERE

TE HUUR KANTOORRUIMTE TRANSISTORSTRAAT 91 ALMERE (STAD) Locatie: Businesspark ‘Gooise Poort’ in Almere Stad. Object: kantorencomplex ‘Silverpoint Almere’ is te huur in units vanaf circa 73 m². Lees meer
TE HUUR

€ 495 p/mnd

  • Status

    Ingetrokken
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

TE HUUR KANTOORRUIMTE TRANSISTORSTRAAT 91 ALMERE (STAD)

Locatie: Businesspark ‘Gooise Poort’ in Almere Stad.

Object: kantorencomplex ‘Silverpoint Almere’ is te huur in units vanaf circa 73 m². Elke unit vanaf de eerste verdieping is voorzien van een eigen balkon. In het pand zijn diverse gemeenschappelijke ruimtes die gezellig zijn ingericht en waar u met uw collega’s of klanten informeel kunt zitten. Ook kunt u gebruik maken van de gratis gemeenschappelijke vergaderruimte op de begane grond. Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen telefoonpunt voor ADSL of ISDN, alarminstallatie, intercom en airco.

Beschikbare units;

Unit 0.1
Opslagruimte met een oppervlakte van circa 50 m² op de begane grond. Huurprijs € 400,- per maand exclusief BTW.

Unit 0.2 en 0.3
Opslagruimten elk met een oppervlakte van circa 95 m² op de begane grond.
Huurprijs per unit: € 500,-- per maand exclusief BTW.

Unit 0.4
Bedrijfsruimte/showroom/opslag/kantoor van circa 420 m² op de begane grond. Deze ruimte is uitsluitend te huur in combinatie met unit 5. Huurprijs i.c.m. unit 5: € 5.250,-- per maand exclusief BTW.

Unit 0.5
Kantoor/atelier/studio van circa 270 m² op de begane grond. Deze ruimte is uitsluitend te huur in combinatie met unit 4.

Units 1.4 en 1.7
Kantoor/bedrijfsruimten met elk een oppervlakte van circa 122 m². De ruimte wordt turn-key opgeleverd inclusief vloerbedekking en heeft een eigen dakterras van circa 52 m².
Huurprijs per unit: € 750,-- per maand exclusief BTW.

Units 2.2, 2.3 en 2.5
Kantoor/bedrijfsruimten van elk circa 96 m². De ruimte wordt turn-key opgeleverd inclusief vloerbedekking en heeft een dakterras van circa 11m². Huurprijs: € 650,--per maand exclusief BTW.

Voorzieningen
cv installatie met individuele regelbare radiatoren per unit, airco-installatie per unit regelbaar, mechanische ventilatie, lift, stopcontacten, ISRA punt tot in de unit (telefonie, internet en fax), systeemplafond met verlichtingsarmaturen, gezamenlijke pantry per verdieping, gezamenlijk dubbele herentoiletruimten per verdieping, gezamenlijk dubbele damestoiletruimten per verdieping, intercom met automatische deuropening, alarmsysteem in de entree/ ontvangstruimten, vloerbedekking in de algemene ruimten, alsmede in de units. Glasvezel in het hele pand.

Parkeren
Op eigen terrein bevinden zich circa 50 parkeerplaatsen. Vooralsnog zijn deze parkeerplaatsen vrij toegankelijk voor gebruikers en bezoekers van het kantorencomplex ‘Silverpoint Almere’.

Beschikbaar: per direct.

Servicekosten: € 17,50 per m² exclusief BTW op jaarbasis.
Energiekosten: € 20,-- per m² exclusief BTW op jaarbasis.

Huurtermijn: in overleg.

Zekerheidstelling: de waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten, de nutsvoorzieningenbijdrage en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01, 1314 BN Almere
tel: 036-5330077
e-mail: info.almere@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Transistorstraat 91 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten