menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Spaarndammerstraat 38 - Amsterdam

Spaarndammerstraat 38 - Amsterdam

TE HUUR

€ 1.350

  • Type

    Kantoorruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020 5 712 712Bezichtigen Terug naar resultaten

Over het object

Dit net afgewerkte kantoorpand is gesitueerd op een perfecte locatie aan de Spaarndammerstraat. Het pand is gelegen op de begane grond en bestaat uit een kantoorruimte met pantry en toilet voorziening, alsmede een ruime tuin aan de achterzijde.

Westerpark bestaat uit een mix van wonen en werken. Er is in de directe omgeving verschillende bedrijvigheid te vinden. Te denken valt aan het nieuwe woongebied "de Houthavens". Het kantoor/bedrijfsruimte bevindt zich op een uniek en levendig punt. De Albert Heijn, gevarieerde eettentjes, koffiezaakjes en andere winkels zijn allemaal gevestigd op de Spaarndammerstraat. Niet te vergeten de ingang van het Westerpark!!

BESTEMMING
De bestemming betreft Gemengd-2:
- Bedrijfsruimte;
- Kantoorruimte;
- Maatschappelijke voorzieningen.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Kantoor / Bedrijfsruimte is circa. 45 m² v.v.o. Tevens heeft dit mooie pand een ruime achtertuin. Deze is te bereiken via de deur aan de achterzijde. CV, toilet en een kleine pantry zijn aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren op de openbare weg (betaald parkeren).

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Het object is zeer goed bereikbaar, zowel vanuit het centrum (5-10 minuten) alsmede de ringweg A10.

Openbaar vervoer:
Verschillende bus- en tramhaltes in de buurt.

HUURINGANGSDATUM
In overleg met verhuurder, kan per direct.

AANVANGSHUURPRIJS
€ 1.350,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
Intentie is om 5 jaar met een eventuele verlenging van 5 jaar. Andere opties zijn bespreekbaar maar het eerste heeft de voorkeur.

SERVICEKOSTEN
Circa € 10,- per maand voor onderhoud CV, glasverzekering en rioolontstopping.

ZEKERHEIDSSTELLING / WAARBORGSOM
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van tenminste 3 (drie) maanden huurverplichting, inclusief het voorschot servicekosten en de daarover verschuldigde BTW.

Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik wil Spaarndammerstraat bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten