menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Solebaystraat 97

Solebaystraat 97 - AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een inspirerende kantoor / winkelruimte met een kelder als prima opslagruimte? De Solebaystraat 97 is gelegen aan het einde van het Westerpark en is een zijstraat van de Haarlemmerweg. Lees meer
TE HUUR

€ 999 p/mnd

  • Status

    Verhuurd onder voorbehoud
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Bent u op zoek naar een inspirerende kantoor / winkelruimte met een kelder als prima opslagruimte? De Solebaystraat 97 is gelegen aan het einde van het Westerpark en is een zijstraat van de Haarlemmerweg. Zowel het pand alsmede de buurt is de jaren 20 bouwstijl en ademt historie uit.

Object:
Deze representatieve en onlangs grotendeels opgeknapte kantoor / winkelruimte (inclusief dubbel glas en nieuwe cv ketel) bevindt zich verdeeld over de begane grond (38,5 m2) en daarbij een kelderruimte (40,5 m2)

Bestemming:
De vigerende bestemming volgens bestemmingsplan is gemengd -1, de door De Key gewenste bestemming is detailhandel/kantoorruimte. Horeca is niet mogelijk!

Metrage:
De verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt in totaal ca. 79 m² onderverdeeld als volgt:
38,5 m² begane grond (inclusief pantry, toilet en meterkast)
40,5 m² kelder (geen daglicht aanwezig, sta hoogte is 2.10 meter)

Verhuurniveau:
De ruimte wordt onder meer verhuurd inclusief:
- Pantry
- Toilet
- CV- installatie

Parkeerglegenheid:
Openbare parkeergelegenheid (betaald)

Bereikbaarheid:
Per auto; de bereikbaarheid per auto is goed, afrit ringweg A10 (Haarlemmerweg) is nabij
Per OV; tram-, en bushalte zijn op loopafstand

Huuringangsdatum/Oplevering:
Per direct

Aanvangshuurprijs:
€ 999,- per maand, te vermeerderen met BTW

Huurprijsbetaling:
Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per maand bij vooruitbetaling. Huurder geeft een machtiging tot automatische incasso af voor het betalen van de maandelijkse huurpenningen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle Huishoudens (2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg.
Uitgangspunt is: 5 (Vijf) jaar. De verdeling van de huurtermijn is in overleg. Optie is: 2 jaar + 3 jaar. Daarna komt er een verlenging. Opzegtermijn 6 à 12 maanden. Hangt af van huurtermijnen.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bedrag van minimaal drie maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Servicekosten:
€ 0,36 - excl. btw per maand - Rioolontstopping;
€ 7,50 - excl. btw per maand - Onderhoud C.V.-installaties;
€ 5,00 - excl. 21 % assurantiebelasting - Glasverzekering.

Voorwaarden en condities:
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.).

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd

Disclaimer:
De informatie op de website en in onderhavige advertentie wordt zo nauwkeurig mogelijk bijgehouden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Woonstichting de Key aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende of enigerlei verband houdend met gebruik van deze website of de inhoud daarvan.

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Fax: 020-6 753 662
E-mail: info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website: www.vanderlinden.nl
Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Almere, Haarlem en Lelystad

Ja, ik wil Solebaystraat 97 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten