menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Solebaystraat 89 - Amsterdam

Solebaystraat 89 - Amsterdam

TE HUUR

€ 1.400

  • Type

    Kantoorruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verhuurd
BrochureVragen? Bel 020 5 712 712Neem contact op Terug naar resultaten

Over het object

TE HUUR GERENOVEERDE KANTOORRUIMTE MET TUIN AAN DE RAND VAN HET WESTERPARK
De locatie aan de Solebaystraat is gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, de uitvalswegen en het Westerpark. De ruimte is gelegen op de begane grond en aan de achterzijde voorzien van een ruimte tuin. Aan de voorzijde bevindt zich een grootte raampartij die voor veel lichtinval zorg. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren naar de tuin. Er is een aparte pantry voorziening en een zeer ruim archief/opslag in het souterrain.

LOCATIE
De Solebaystraat is gelegen op de begane grond en is zowel met de auto, het openbaar vervoer en fiets zeer goed bereikbaar.

Per auto
Met de auto is het uitstekend bereikbaar vanaf de ringweg A10 west via de S103. Maar ook de A4 en de A5 zijn op zeer korte afstand gelegen en uitstekend bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Vanaf de Haarlemmerweg vertrekt bus 21 richting Amsterdam Centraal station en Amsterdam Geuzenveld.
Op de nabij gelegen Admiraal de Ruyterweg vertrekt tram 19 via het centrum richting Diemen en richting Amsterdam Sloterdijk.

BESTEMMING
Gemengd – 1
Geschikt voor consumentverzorgende dienstverlening, publieksgerichte zakelijke dienstverlening, kantoor.
(KDV/BSO en horeca zijn uitgesloten)

METRAGE
Begane grond en souterrain circa 80,76 m² v.v.o. (waarvan ca. 31 m² souterrain).

ENERGIE LABEL
Het gebouw is voorzien van energielabel D.

PARKEREN
Er is, tegen betaling, voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

HUURPRIJS
EUR 1400,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 13,91 per maand, te vermeerderen met BTW voor onderhoud, riool en glasverzekering. Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en overige voorzieningen.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU
De bedrijfsruimte zal in casco staat worden verhuurd, echter o.a. de volgende zaken zullen in het gehuurde aanwezig zijn:
- Eigen entree;
- Huidige verlichting;
- Huidige pantryvoorziening;
- Huidige indeling;
- Huidige tuinindeling;
- CV ketel;
- Toiletvoorziening.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren, opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand/kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle
Vragen? Bas Reimink helpt je graag

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten