menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Schroefstraat 2

Schroefstraat 2 - LELYSTAD

KANTOORRUIMTE TE HUUR EVENTUEEL MET STALLING/WASPLAATS/KANTINE Locatie Gelegen op bedrijventerrein Gildenhof. Gildenhof is een bedrijventerrein met een oppervlakte van 8 hectare waar een aantal middelgrote Lees meer
TE HUUR

€ 75 p/m² p/j

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-241774Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Omschrijving

KANTOORRUIMTE TE HUUR

EVENTUEEL MET STALLING/WASPLAATS/KANTINE

Locatie
Gelegen op bedrijventerrein Gildenhof.
Gildenhof is een bedrijventerrein met een oppervlakte van 8 hectare waar een aantal middelgrote detailhandelsvestigingen in onder andere de meubel-, keuken-, sanitair- en automobielbranche te vinden zijn. Het is gelegen aan de Houtribdreef in het noordoosten van de stad. In 2005 is een deel van dit terrein geherstructureerd (met name de Schroefstraat).

Bereikbaarheid
Met de auto prima te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Een bushalte bevindt zich op loopafstand.

Object
In 2005 gerenoveerde kantoorruimte met een oppervlakte van circa 305 m² op de begane grond en circa 217 m² kantoorruimte op de 1e verdieping.

Voorzieningen
- LED-verlichting;
- systeemwanden;
- tapijt;
- kabelgoten;
- dubbel glas;
- lamellen;
- bekabeling.

Er is een mogelijkheid tot het bijhuren van:
- stallingsruimte ten behoeve van voertuigen;
- wasplaats;
- kantine.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid bij het pand.

Aanvaarding
Het object is in overleg te aanvaarden.

Huurpijs
€ 75,00 per m² per jaar exclusief BTW.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Huur en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1, 8224 BS Lelystad
Telefoon: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlindenbedrijfsmakelaars.nl

Ja, ik wil Schroefstraat 2 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten