menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Schoepenweg 71 *

Schoepenweg 71 * - LELYSTAD

Object / locatie Op een zichtlocatie gelegen fraai vormgegeven showroomruimte gelegen op industrieterrein Noordersluis. Industrieterrein Noordersluis is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten Lees meer
TE HUUR

€ 2.500 p/mnd

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-241774Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Omschrijving

Object / locatie
Op een zichtlocatie gelegen fraai vormgegeven showroomruimte gelegen op industrieterrein Noordersluis.
Industrieterrein Noordersluis is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van de stad. Noordersluis is bij uitstek geschikt voor groothandel en industrie. Het terrein heeft een gemengd karakter. Noordersluis heeft een snelle verbinding naar de A6.

Bereikbaarheid
Noordersluis is bij uitstek geschikt voor groothandel en industrie. Het terrein heeft een gemengd karakter. Noordersluis heeft een snelle verbinding naar de A6.

Omschrijving
Zoals gezegd een op een mooie zichtlocatie (Waterdreef N302) gelegen showroomruimte. De ruimte heet een oppervlakte van circa 770 m², is gelegen op de begane grond en is voorzien van centrale verwarming, airco, sanitair en systeemplafond. U hoeft alleen nog maar te verhuizen!

Door de uitvoering met een hoog plafond oplopend tot ruim 6 meter aan de Westerdreefzijde ontstaat een zeer ruimtelijk effect. Uitermate geschikt voor gebruik als showroom ten behoeve van onder andere keuken, sanitair en tegels.

Begane grond: circa 770 m² showroom;
frontbreedte: circa 20 meter;
bouwjaar: 2000;
kadastrale aanduiding: Lelystad, sectie N, nummer 1670 (ged.);
parkeerplaatsen: voldoende op eigen terrein.

Opleveringsniveau
Plafond: grotendeels systeemplafond, gedeeltelijk staalwerk;
verwarming: gasgestookte CV-installatie met radiatoren;
airco : splitunits;
toiletten: 3 toiletten en 1 urinoir;
pui: aluminium met elektrisch bedienbare schuifdeuren.

Huurprijs
€ 2.500,00 per maand exclusief BTW.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Beschikbaar
In overleg.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurbetaling
Huur en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborgsom dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden huur en eventuele servicekosten te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW.

Bijzonderheden
Het pand is ook te koop in combinatie met het naastgelegen (verhuurde) pand.


Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
tel: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Schoepenweg 71 * bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten