menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Rustenburg 108

Rustenburg 108 - ZAANDAM

Locatie: Fantastische winkelruimte gelegen in het centrum van Zaandam ca. 35 meter etalagemogelijkheden! Daarnaast is deze ruimte uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven. Door de hoekligging Lees meer
TE HUUR

€ 105 p/m² p/j

  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020-5712712Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

Locatie: Fantastische winkelruimte gelegen in het centrum van Zaandam ca. 35 meter etalagemogelijkheden! Daarnaast is deze ruimte uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven. Door de hoekligging is Rustenburg 108 het perfecte visitekaartje voor uw onderneming! Totale oppervlakte is 267 m², volledig gelegen op de begane grond.

Locatie en bereikbaarheid:
Rustenburg betreft één van de aanloopstraten naar de levendige en zeer fraai opgeknapte Gedempte Gracht. De Gedempte Gracht betreft de drukke winkelstraat (A-locatie) van Zaandam.

Tevens is het NS-station Zaandam binnen loopafstand op 300 meter gelegen. Het NS-station heeft een rechtstreekse verbindingen naar Amsterdam (11 minuten, 5x per uur), naar Schiphol (23 minuten), Haarlem (24 minuten) en Alkmaar (31 minuten). Het station vervult een centrale rol in de regio, het is hét openbaar vervoersknooppunt van de Zaanstreek

De bereikbaarheid per auto:
-In circa 10 minuten bereikt u via de Provincialeweg en de Vincent van Goghweg de snelwegen A8 en A7.
-Via de A8 en de A10 is er een directe verbinding met Amsterdam (20 minuten), Schiphol (22 minuten), Hoofddorp (22 minuten), Amstelveen in 24 minuten, Alkmaar en Haarlem in 30 minuten.
-Via de A7 bereikt u Hoorn in 30 minuten en Enkhuizen in 40 minuten.

Bestemmingsplan: De locatie is aangewezen ten behoeve van dienstverlening en detailhandel. U kunt bij de gemeente Zaandam informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging.

Voorzieningen: De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, het is echter voorzien van een luxe inbouwpakket met o.a.:
- C.V.
- Pantry
- Dubbel toiletgroep
- Airconditioning
- Balie
- Systeemplafonds
- Lichtarmaturen

Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

Parkeren: Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

Huurprijs: € 105,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten.

Servicekosten: Maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 14,81 excl. BTW per maand voor glasverzekering en riool ontstoppen.

Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Administratiekosten: verhuurder rekent een bedrag van € 350,- exclusief B.T.W. in rekening bij huurder voor administratiekosten

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op 1 juli, voor het eerst op 1 juli na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 jaar + 5 optiejaren, eventuele kortere huurperioden zijn bespreekbaar

Administratiekosten: verhuurder rekent een bedrag van € 350,- exclusief B.T.W. in rekening bij huurder voor administratiekosten

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.)

Oplevering: In overleg, kan direct

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl

Vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Almere, Lelystad, Dronten en Zwolle

Ja, ik wil Rustenburg 108 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten