menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Ruslandkade 132 - Almere

Ruslandkade 132 - Almere

TE HUUR

€ 2.100

  • Type

    Kantoorruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020 5 712 712Bezichtigen Terug naar resultaten

Over het object

TE HUUR: Nieuwbouw kantoorruimte van in totaal 160 m² verdeeld over de begane grond (107 m²) en entresol (53 m²) gelegen in de nieuwste wijk van Almere Poort, New Brooklyn!

De ruimte wordt opgeleverd inclusief de volgende zaken:
- Dekvloer inclusief vloerverwarming
- Pantry met keukeninrichting inclusief vaatwasser en koel/vriescombinatie
- Toiletgroep met dubbel toilet
- Elektra-aansluitingen
- Entresol inclusief balustrade
- 2 zonnepanelen

New Brooklyn is een volledig nieuwe wijk binnen Almere Poort en bestaat uit circa 1.400 woningen. De toekomstige combinatie van 12.000 woningen en 30.000 werkplekken maakt Almere Poort tot een interessant, innovatief vestigingsgebied.
New Brooklyn is een groene wijk die wordt gekenmerkt door de New Yorkse architectuur stijl. De rode bakstenen, extra brede stoepen en bruisende omgeving is perfect voor jong en oud! Op fietsafstand bevinden zich stranden en natuur en binnen enkele minuten met de auto ben je in het centrum van Almere of op de snelweg richting Amsterdam. Wilt u met OV? Nabij het project ligt het treinstation Almere Poort en met 20 minuten geniet u van een directe verbinding naar Amsterdam. Rondom de wijk bevinden zich verschillende basis- en onderwijsvoorzieningen. Tevens wordt in de wijk zelf een basisschool gerealiseerd. Vele ondernemers hebben zich in dit nieuwe stadsdeel reeds gevestigd o.a. Bipharma, Nice to Meat, Jeveka en Lexro. Tevens is het topsportcentrum hier gevestigd.

Bereikbaarheid
De strategische ligging van Almere Poort zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor alle vormen van vervoer. NS-station Almere Poort is binnen enkele minuten bereikbaar. Verschillende stads-/ streekbussen in de richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam stoppen op dit station. Elke 3 minuten vertrekt er een trein in de richting Lelystad, Hilversum, Utrecht en Amsterdam. Via ringweg A6 Afrit 2 (Almere Poort) is het kantoorgebouw binnen enkele minuten bereikbaar.

Huurprijs
€ 2.100,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
PM

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding
Per Q 3 2024

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Voorbehoud
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Dronten en Zwolle
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik wil Ruslandkade bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten