menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Ringdijk 54 56

Ringdijk 54 56 - LELYSTAD

COMMERCIËLE RUIMTE (O.A. WINKEL, ZORG EN HORECA) Locatie Lelystad Haven ligt net buiten Lelystad aan de Oostvaardersdijk (provinciale weg N701). Het is een wijk met onder andere een buurthuis, een Lees meer
TE HUUR

€ 75 p/m² p/j

  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

COMMERCIËLE RUIMTE

(O.A. WINKEL, ZORG EN HORECA)

Locatie
Lelystad Haven ligt net buiten Lelystad aan de Oostvaardersdijk (provinciale weg N701). Het is een wijk met onder andere een buurthuis, een openbare basisschool met een gymzaal en sportveldje, een gezondheidscentrum en een wijkwinkelcentrum aan de Ringdijk. De Ringdijk is de “verkeersader” of beter gezegd de “ringweg” in de wijk.

De wijk ligt aan het Markermeer, het Oostvaardersdiep, de Lage Dwarsvaart, recreatieplas ’t Bovenwater met een strandje, camping en watersportmogelijkheden en naast natuurgebied de Oostvaardersplassen.

Bereikbaarheid
De wijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken vanaf het Centraal Stations Lelystad Centrum. Met de auto eveneens.

Omschrijving
Circa 236 m² commerciële ruimte gelegen op de begane grond.

Deelverhuur bespreekbaar vanaf 80 m².

Voorzieningen
- systeemplafonds;
- verlichtingsarmaturen;
- sanitair;
- pantry.

Beschikbaar
In overleg.

Huurprijs
Vanaf € 75,00 per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Prijs op aanvraag.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Huur, (eventuele) servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.


Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
telefoon: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Ringdijk 54 56 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten