menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Ridderspoorweg 66 - Amsterdam

Ridderspoorweg 66 - Amsterdam

€ 625.000 k.k.

  • Type

    Kantoorruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020 5 712 712Bezichtigen Terug naar resultaten

Over het object

TE KOOP KANTOORRUIMTE RIDDERSPOORWEG 66 AMSTERDAM

Prachtige kantoorruimte op de begane grond van circa 132 m² BVO met tuin en 2 parkeerplaatsen gelegen aan de Ridderspoorweg in Amsterdam Noord Buiksloterham.

Het kantoor is onderdeel van ‘GO Buiksloterham’. Het is onder architectuur van Sophie Valla gebouwd door De Nijs, en in 2020 opgeleverd. Het gebouw heeft een gesloten warmtepomp, dubbele kierdichting, triple glas en zonnecellen op het dak en in de gevel. De EPC=0. GO Buiksloterham is in 2021 genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs. Het Parool schreef een mooie recensie,
https://www.parool.nl/amsterdam/escher-kan-trots-zijn-op-buiksloterham-go~b9b80434/

Het kantoor is bijzonder en vrolijk ingericht. Aan de straatkant (met zeer brede stoep) valt het licht uitbundig binnen. De entree valt op door de vrije hoogte en de imposante betonnen wand die helemaal vrij tot achter doorloopt. Halverwege hangt een speels entre-sol. Aan de achterzijde, uitkijkend over de binnentuin, bevind zich een geluidsgeisoleerde vergaderruimte en een werkruimte. Tenslotte is er een toilet, een technische ruimte en een opbergruimte. Met de VvE wordt de lobby gedeeld, met hoog plafond en doorkijk van straat naar tuin. Daarnaast is boven de gezamenlijke parkeergarage een groot dek gerealiseerd, dat is ingericht als gemeenschappelijk terras.

In het volledige kantoor is in 2020 een hoogwaardige marmoleumvloer aangelegd. De wanden zijn geschilderd met een natuurlijke verf (Terrafieno). De entresol is door een bekende Amsterdamse meubelmaker gemaakt. De besloten tuin is ontworpen door een landschapsarchitect.

Over de buurt:
De Buiksloterham is een stadswijk in ontwikkeling. Aan de Ridderspoorweg vind je allerlei creatieve bureau’s, de duurzame drijvende wijk Schoonschip ligt naast de deur, de Papaverweg is met oa Cornerstore, Schietclub, Klaproos en Taverne Willy Bechter een horeca hotspot geworden. Op steenworp afstand liggen de unieke broedplaats De Ceuvel en natuurlijk de NDSM met al haar horeca en crratieve bedrijvigheid.

Op het aangrenzend kavel (19) wordt de komende jaren een bijzondere nieuwe wijk gebouwd, bestaande uit drie circulaire gebouwblokken met vrije sectorkoopwoningen, middeldure huurwoningen, sociale huurwoningen en bedrijfsruimtes. Opvallende partners in het project zijn de modulaire houtbouwer Finch Buildings, Horizon ('urban mining') en het buurtcollectief Verdedig Noord. Het plan is naar een ontwerp van Space&Matter, Mecanoo, ZUS en Verdedig Noord. Het Johan van Hasseltkanaal wordt de komende jaren deels verontdiept en vergroend. Een overzicht van de gebiedsontwikkeling is te vinden op
https://www.amsterdam.nl/projecten/buiksloterham/

Graag maken wij u er tevens op attent dat de naastgelegen woning eveneens te koop is. Een bijzondere kans voor het combineren van wonen en werken in een van de meest bijzondere stadswijken van Amsterdam!

Deze locatie is zeer goed te noemen. Amsterdam Noord en zeker Buiksloterham zijn volop in ontwikkeling. Een ontwikkeling waarbij een combinatie van wonen en werken te vinden is en dat zien we ook aan de diversiteit van bedrijven die er gevestigd zijn. Denk hierbij onder andere aan Joolz, &Klevering, Basic-Fit, Shell Technology Centre, Filmmuseum het Eye en een diversiteit aan scale-ups en fashionbedrijven.

Bereikbaarheid:
Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar middels de S118 richting de ringweg A10 Noord-West en richting de A8 en S116 richting de ringweg A10 noord en de IJtunnel en het centrum van Amsterdam.
Per openbaar vervoer:
Door de uitstekende ligging van het gebouw is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Het object is gunstig gelegen in Amsterdam Noord ten opzichte van Amsterdam Centraal station. Het is zowel met de tram, bus, metro en pont goed te bereiken.

BESTEMMING
Het bestemmingplan geeft de mogelijkheid tot de vestiging van: bedrijven, kantoren, consumentverzorgende dienstverlening, horeca (IV) en ontspanning en vermaak, maatschappelijke dienstverlening en creatieve functies

PARKEREN
2 parkeerplaatsen op eigen terrein

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

ENERGIE LABEL
Voorzien van energie label A

KOOPPRIJS
€ 625.000,- kosten koper, BTW verleggingsregeling van toepassing

ERFPACHTVOORWAARDEN
Erfpacht kantoor: jaarlijks 2.320 euro.
Maandelijkse VVE bijdrage kantoor: 194 euro (commerciële ruimte + 2 parkeerplaatsen)

VVE
Maandelijkse VVE bijdrage kantoor: 194 euro (commerciële ruimte + 2 parkeerplaatsen)

OPLEVERNIVEAU
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd op basis van “As is, where is”.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De verkoop zal geschieden onder voorbehoud van gunning verkoper.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle
Vragen? Bas Reimink helpt je graag

Ja, ik wil Ridderspoorweg bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten