menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Ploegschaar 0 ong

Ploegschaar 0 ong - BIDDINGHUIZEN

Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein "Oldebroekerweg" is aan de Ploegschaar deze strook woon-werkkavels gelegen. De kavels zijn nabij het centrum van Biddinghuizen gelegen met goede uitvalswegen Lees meer
Koopprijs:

€ 109 k.k.

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0321-336111Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein "Oldebroekerweg" is aan de Ploegschaar deze strook woon-werkkavels gelegen. De kavels zijn nabij het centrum van Biddinghuizen gelegen met goede uitvalswegen naar Zwolle, Harderwijk, Amersfoort, Lelystad en Amsterdam.

Deze woon-/werkkavels biedt u de mogelijkheid om uw eigen kavelgrootte te bepalen en uw eigen privé en bedrijfsmatige wensen in te vullen.

U koopt met deze optie meters grond aan de Ploegschaar, voor € 109,- per vierkante meter en kosten koper. U kunt binnen het plan zoveel grond afnemen als u wilt.

De bouw van een hal en van de woning verzorgt u zelf. U kunt beginnen wanneer u zelf wilt, u kunt zelfs besluiten om de woning nooit te bouwen, of later. Bijvoorbeeld als uw eigen woning nog verkocht moet worden.

De eerder genoemde prijs per vierkante meter wordt met 3,5% op jaarbasis geïndexeerd vanaf 01-01-2018 tot het moment van afname van de grond.

Genoemde prijs betreft een prijs gebaseerd op afname van het minimale aantal m2 van 745 m2 grond(€81.205,-).

Binnen dit bestemmingsplan zijn er veel mogelijkheden om uw wensen en eisen te (laten) verwezenlijken, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen uit:
- de grootte van uw kavel
- de grootte van uw woning
- de grootte van uw bedrijfshal
- het later of niet bouwen van uw woning, waardoor u geen dubbele woonlasten heeft

In de media zijn ter indicatie voorbeelden van reeds bebouwde kavels weergegeven.

Heeft u interesse en wenst u meer informatie te ontvangen van de bebouwingsbepalingen en mogelijkheden, dan kunt u contact op nemen met Makelaardij Van der Linden, telefoonnummer: 0321-336111.

Ja, ik wil Ploegschaar 0 ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0321-336111

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten