menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Pieter Calandlaan 86

Pieter Calandlaan 86 - AMSTERDAM

Locatie : Deze kantoorruimte is gelegen in het pand ‘Osdorperhof’ en gesitueerd in een woonomgeving in Osdorp. In deze omgeving zijn meerdere bedrijven gesitueerd. Object: Kantoorruimte gelegen op Lees meer
TE HUUR

€ 90 p/m² p/j

  • Status

    Ingetrokken
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Locatie : Deze kantoorruimte is gelegen in het pand ‘Osdorperhof’ en gesitueerd in een woonomgeving in Osdorp. In deze omgeving zijn meerdere bedrijven gesitueerd.

Object: Kantoorruimte gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping van circa 2.249 m² BVO.
Begane grond: gezamenlijke entree, trap, lift.
Eerste verdieping: Zowel met de trap als lift te bereiken, gang, 14 kamers, pantry, dames-/ en heren-toiletgroep.
Tweede verdieping: Keuken met kantine, 16 kamers. Toegang tot dakterras, dames-/ en heren-toiletgroep..
Derde verdieping: 15 kamers, dames-/ en heren-toiletgroep.

Bestemming: Deze locatie valt onder “Gemengd 2”, bestemd voor: Kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

Voorzieningen: De kantoorruimte wordt verhuurd in casco-staat. Onderhoud en vervanging van de aanwezige voorzieningen zoals genoemd hieronder zijn voor rekening van de huurder.
- Pantry
- Toilet
- Centrale verwarming
- en overige voorzieningen

Bereikbaarheid: Het object is per auto goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar met tramlijn 1 en 17.

Parkeren: Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

Huurprijs: € 90,- per m2 per jaar excl. BTW en servicekosten.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met b.t.w.

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Administratiekosten: Verhuurder rekent een bedrag van €350,- exclusief B.T.W. in rekening bij huurder voor administratiekosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie : Jaarlijks op 1 juli, voor het eerst op 1 juli na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 jaar + 5 optiejaren, kortere huurperiodes zijn mogelijk bespreekbaar.

Huurovereenkomst : Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.), model juli 2003.

Oplevering : In overleg

Ja, ik wil Pieter Calandlaan 86 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten