menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Pampuslaan 497

Pampuslaan 497 - AMSTERDAM

Ruim appartement van 150 m² met twee balkons! Heb je wel eens gedacht aan het bouwen van je eigen woning? Geen wonder dat je geïnteresseerd bent in het nieuwbouwproject PUUUR IJCE op het splinternieuwe Lees meer
Koopprijs:

€ 670.677 v.o.n.

  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Omschrijving

Ruim appartement van 150 m² met twee balkons!

Heb je wel eens gedacht aan het bouwen van je eigen woning? Geen wonder dat je geïnteresseerd bent in het nieuwbouwproject PUUUR IJCE op het splinternieuwe Centrumeiland IJburg in Amsterdam. De kopers van PUUUR IJCE bouwen samen in cpo een prachtig woongebouw met 9 grondgebonden stadswoningen en 16 appartementen van 48 tot 160 m².

PUUUR IJCE wordt een rainproof, duurzaam, gasloos woongebouw met een eigen inpandige parkeerkelder.
De woning van jouw keuze deel je in naar eigen wens met de hulp van de architect. Ook denk je mee over de invulling van de gemeenschappelijke ruimte en het dakterras. Er is al een enthousiaste groep kopers en een ervaren architect die hen ondersteunt bij het hele proces. In 2019 start de bouw en in 2020 wordt het mooie woongebouw opgeleverd.

Samen bouwen met zekerheid
Collectief opdrachtgeverschap (cpo) betekent dat de kopers samen de opdrachtgever zijn voor het bouwen van dit woongebouw. De kopers worden goed begeleid door de architect en de bouwgroepbegeleider die veel ervaring hebben met dit soort processen. In het gebouw komen 25 woningen die verschillen qua type en grootte. Woon jij liever in een stadswoning met de voordeur aan de straat en een eigen terras of in een appartement met balkon of dakterras? Wat je ook kiest, de woning kun je zelf indelen met de hulp van de architect. Dus maak het op IJburg!
Er is een gemeenschappelijk terras en een gezamenlijke ruimte waar de bewoners elkaar ontmoeten. Heb jij al ideeën voor de invulling van deze ruimte?

Fijn thuiskomen
Centrumeiland is het eerstvolgende eiland van IJburg. Daarna worden er nog drie eilanden aangelegd, zodat Centrumeiland ook echt in het centrum ligt. Veel nieuwbouw op Centrumeiland wordt in cpo uitgevoerd. Zo hebben de nieuwe bewoners veel invloed op de sfeer en uitstraling van de wijk. De woonblokken staan niet strak in het gelid, maar ze verspringen. Ook is er hoogteverschil aangelegd tussen het midden en de oevers van het eiland. De getrapte omgeving die zo ontstaat en de vele kleine, groene pleintjes maken het een echt gezellige buurt. En auto’s zijn te gast. Vanaf Centrumeiland ben je in 20 minuten bij Centraal Station met de tram. Die tram wordt overigens doorgetrokken naar de nieuwe eilanden, dus de eilanden zijn prima bereikbaar. Lekker wandelen langs de promenade of surfen en zonnen op het Strandeiland. En dan fijn thuiskomen in jouw comfortabele woning in PUUUR IJCE.

Kenmerken bouwnummer 20:
- Appartement op de 4e verdieping, 5-/6-kamerwoning;
- Oppervlakte 149,6 m²;
- Balkon 10 m² op het zuidoosten met middagzon;
- Balkon 22 m² op het noordoosten met ochtendzon;
- Mooi vrij uitzicht op een groen plein;
- Verdiepingshoogte 2,7 m;
- Berging 5 m² in de kelder;
- Eigen parkeerplek in de stallingsgarage (€ 22.000,-);
- Woningindeling bepaal je samen met de architect;
- Verdiepingshoge aluminium kozijnen.

Bijzonderheden:
- Mooie architectuur;
- Eigen regie;
- Woning indelen met architect;
- Samen gemeenschappelijke ruimte invullen;
- Gezamenlijk terras;
- Grote balkons;
- Rainproof, gasloos, epc 0,1;
- Snel traject;
- Garanties bouw;
- Van 48 tot 160 m²;
- Vanaf € 217.319,-- v.o.n.

De prijs voor bouwnummer 20 (inclusief BTW) is € 670.677,-. De woningen worden compleet opgeleverd met wanden, sanitair en installatie-aansluitingen. Daarnaast is de prijs inclusief gebruik van de gemeenschappelijke ruimte met tuin en het gemeenschappelijke dakterras!

Erfpacht is eeuwigdurend. De jaarlijkse canon is € 2.862,-. De erfpacht kan ook eenmalig en eeuwigdurend worden afgekocht voor een bedrag van € 119.749,-.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem snel contact op, dan kun je nog deelnemen aan de volgende themabijeenkomst en samen met de bouwgroep meedenken en meebeslissen over het gebouw.

Ja, ik wil Pampuslaan 497 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten