menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Oostzijde/Konijnenpad 0 ong

Oostzijde/Konijnenpad 0 ong - ZAANDAM

Te Koop: zeer gunstig gelegen bouwkavel, middenin Zaandam en toch op een rustige locatie, voor het realiseren van 4 eengezinswoningen met oppervlaktes van 177 m², 159 m², 155 m² en 93 m². Locatie: Lees meer
Vraagprijs:

€ 395.000 k.k.

  • Status

    Verkocht onder voorbehoud
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Te Koop: zeer gunstig gelegen bouwkavel, middenin Zaandam en toch op een rustige locatie, voor het realiseren van 4 eengezinswoningen met oppervlaktes van 177 m², 159 m², 155 m² en 93 m².

Locatie: De locatie is praktisch gelegen aan de Zaan en op slechts enkele minuten treft u de belangrijkste winkelstraat van Zaandam, het horecaplein van de Zaanstreek en alle denkbare faciliteiten die u nodig hebt. Openbaar busvervoer is om de hoek en het NS-station is op 5 fietsminuten gelegen en binnen slechts 12 minuten staat u op Amsterdam Centraal! De uitvalswegen naar de belangrijkste steden zoals Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Purmerend. Tevens zijn fijne recreatiegebieden nabij. Kortom een uitstekende locatie.

Object: De totale oppervlakte van de kavel bedraagt ca. 412 m²

Bestemmingsplan: conform het vigerende bestemmingsplan is het mogelijk 4 grondgebonden woningen te ontwikkelen op de locatie. Wij verwijzen u derhalve naar het bestemmingsplan en de plankaart.

Koopsom: € 450.000,-- kosten koper

Kadaster: Gemeente: Zaandam
Sectie: L
Nummers: 2175 en 3595
Groot: 412 m²
Het betreft hier eigen grond

Oplevering: de kavel wordt in de huidige staat geleverd conform het principe: As Is Were Is. De huidige eigenaar heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor het realiseren van 4 eengezinswoningen wat past binnen het huidige bestemmingsplan. De welstandcommissie heeft aangegeven het plan verfijnd te willen zien.

Zekerheidsstelling: De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie binnen 10 dagen na het tekenen van de koopovereenkomst.

Overdracht: In overleg, doch uiterlijk 6 weken na het tekenen van de koopovereenkomst.

Milieu: Elke aansprakelijkheid van de verkoper voor bodem- en/of grondwaterverontreiniging wordt uitgesloten. Koper zal verkoper niet voor enige vorm van bodem- en/of grondwaterverontreiniging aanspreken.

Asbestclausule: Vanwege de oudere bouwdatum kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de
onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

Bijzonderheden: Deze informatie is door Van der Linden met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper. Pas als partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, komt een rechtsgeldige koopovereenkomst tussen partijen tot stand.

Ja, ik wil Oostzijde/Konijnenpad 0 ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten