menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Melica 202 - Almere

Melica 202 - Almere

TE HUUR

Prijs op aanvraag

  • Type

    Horeca
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020 5 712 712Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Over het object

Deze woontoren staat in de nieuwe groene stadswijk Hortus, op het voormalige Floriade terrein in Almere. Na Floriade Expo 2022 is het gebouw Flores het eerste woongebouw in deze aankomende aantrekkelijke woonwijk. Het project “Hortus” is al vanaf het begin rijk aan bomen, planten en bloemen door gebruik te maken van het arboretum dat de kavels omzoomt. Zo krijgt de wijk een overweldigend groen karakter. Alle bomen en planten dragen bij aan een gezonde groene stad. Hortus verrijst tegenover het stadscentrum van Almere, op de eilanden aan de andere kant van het Weerwater. Deze eilanden zijn ontstaan door het opnieuw afgraven van de drooggelegde zeekleibodem voor de ophoging van de woonwijken in Almere Stad. In 2022 is het nog het toneel van de Floriade Expo het Arboretum (mooi woord voor plantenbibliotheek) als vertrekpunt. Deze unieke planten- en bomentuin blijft na de expo overeind en vormt het groene hart van Hortus. Het staat symbool voor de nieuwe wijk: origineel, duurzaam, voetgangersvriendelijk en wonderschoon. Meer informatie over het gehele project is de vinden op de website www.hortus.nl

Het gebouw Flores biedt onderdak aan ca. 80 appartementen en een commerciële ruimte gelegen op de begane grond. Alle bovenliggende appartementen zijn reeds verhuurd. Naast Flores is het kunstmuseum M gelegen. Tevens zal er in de komende jaren een fijne groene stadswijk ontstaan.

LOCATIE
De commerciële ruimte ligt op de begane grond van de woontoren Flores op het voormalig Floriade terrein en is omgeven door water en kunstmuseum M.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A6 en via de binnenwegen vanuit de wijken Stedenwijk, Veluwsekant en de Steiger.

Per openbaar vervoer:
Bushalte ‘Hortus’ ligt op ca. 100 meter lopen van het gebouw Flores en is bereikbaar met buslijnen 322, 326 en 330. Je kunt ook M1 (Almere Haven) nemen naar ‘t Oor en daar overstappen op lijn 322, 326 of 330.

Per fiets
Het gebouw Flores ligt aan het fietspad ‘Rondje Weerwater’ en vlakbij fietsknooppunt 77.

BESTEMMING
Bestemmingsplan “Floriade Stadswijk” en “Floriade Stadswijk Rand” met mogelijkheden voor:
- Maatschappelijke voorzieningen.
- Kantoren.
- Horeca.
- Dienstverlening.

METRAGE
Ca. 187 m² v.v.o. gelegen op de begane grond.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURPRIJS
Nader overeen te komen.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bedrag van ten minste drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar. Andere huurtermijnen bespreekbaar. Met een opzegtermijn van 12 maanden.

OPLEVERNIVEAU
De commerciële ruimte zal casco worden opgeleverd. Je kunt deze ruimten geheel naar eigen wens indelen en afwerken. De gevels zijn voorzien van grote glaspuien, waardoor je een optimaal zicht hebt naar binnen én naar buiten.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik wil Melica bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten