menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Meentweg 14

Meentweg 14 - LELYSTAD

kantoorruimte van circa 331 m² VVO, gelegen op de 2e verdieping. Locatie: gelegen op de kantorenlocatie van Lelystad aan de Meent met in de directe omgeving tal van zakelijke dienstverleners met een Lees meer
TE HUUR

€ 85 p/m² p/j

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

kantoorruimte van circa 331 m² VVO, gelegen op de 2e verdieping.

Locatie: gelegen op de kantorenlocatie van Lelystad aan de Meent met in de directe omgeving tal van zakelijke dienstverleners met een groot gratis parkeerterrein.

Voorzieningen: plafonds met verlichtingsarmaturen, lift, pantry, dames- en herentoilet, dubbele wastafel.

Opleveringsniveau: in huidige staat, partijen genoegzaam bekend.

Parkeren: voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Op loopafstand is er een ruime gratis parkeervoorziening op openbaar terrein.

Beschikbaar: in overleg.

Huurprijs: € 85,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten: € 40,-- per m² per jaar exclusief BTW.

BTW: huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn: 5 jaar gevolgd door 5 jaar. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling: huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Huurcontract: de huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Huurprijsindexering: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling: ze bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Onder-/overmaatmetrage
Onder- dan wel overmaat van het gehuurde ten opzichte van het vermelde oppervlak zal nimmer (kunnen) leiden tot wijziging van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten en/of promotiebijdrage.

Ontbindende voorwaarde
Wij doen u deze aanbieding onder ontbindende voorwaarde dat er goedkeuring wordt verkregen van de verhuurder.

Informatie: Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1, 8224 BS Lelystad
Telefoon: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlindenbedrijfsmakelaars.n

Ja, ik wil Meentweg 14 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten