menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Markerkant 10 4 B

Markerkant 10 4 B - ALMERE

MOOI BEDRIJFSPAND NABIJ CENTRUM ALMERE Locatie Bedrijventerrein ‘Markerkant’ in Almere Stad. Aan de noordkant van Almere Stad, tussen Kruidenwijk en Waterwijk, bevindt zich het bedrijventerrein ‘Markerkant’ Lees meer
TE HUUR

€ 99 p/m² p/j

  • Status

    Ingetrokken
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

MOOI BEDRIJFSPAND NABIJ CENTRUM ALMERE

Locatie
Bedrijventerrein ‘Markerkant’ in Almere Stad.
Aan de noordkant van Almere Stad, tussen Kruidenwijk en Waterwijk, bevindt zich het bedrijventerrein ‘Markerkant’ waar circa 285.000 m² bedrijventerrein door de gemeente Almere is uitgegeven met kavels vanaf circa 2.000 m² tot en met 15.000 m².
Gerenommeerde bedrijven zoals Europa Koyo, Bedrijvencentrum Element Almere, Technodiamant, Epon, Gamma, Praxis, en vele andere hebben zich in de loop der tijd gevestigd op dit kwalitatief hoogstaande bedrijventerrein.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein ‘Markerkant’ heeft een indirecte verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afritnr. 3, 5 en 8 via de Hogering/N702) en wordt daarmee uitstekend ontsloten. Bovendien ligt het gunstig ten opzichte
van het Centrum van Almere.
Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Er bevindt zich aangrenzend een busstation met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad, alsmede naar het busstation ‘het Oor’ met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde.

Omschrijving
Bedrijfspand met een oppervlakte van circa 390 m². Het pand is gelegen op een zichtlocatie vanaf de zeer drukke Markerdreef, een belangrijke verkeersader voor het centrum van Almere. Het pand kan direct weer in gebruik worden genomen door de aanwezige inrichting en indeling.

Voorzieningen

- overheaddeur;
- dubbel toilet;
- pantry;
- gratis parkeren.

Parkeren
Bij het pand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 99,00 per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing

Beschikbaar
Per direct.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
Flexibel en in nader overleg te bepalen. Kan ook vanaf 6 maanden.

Huurbetaling
Huur en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
Nader te bepalen.


Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01
1314 BN Almere-Stad
tel: 036-5330077
e-mail: info.almere@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Markerkant 10 4 B bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten