menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Mandelaplein 1

Mandelaplein 1 - ALMERE

Locatie Het ‘Martinez gebouw’ is gelegen aan het Mandelaplein 1 te Almere. Dit voormalige kantoorgebouw ligt direct aan het station van Almere. Met zijn groen / blauw glas is het een opmerkelijk gebouw Lees meer
TE HUUR

Prijs op aanvraag

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 036-5330077Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Omschrijving

Locatie
Het ‘Martinez gebouw’ is gelegen aan het Mandelaplein 1 te Almere. Dit voormalige kantoorgebouw ligt direct aan het station van Almere. Met zijn groen / blauw glas is het een opmerkelijk gebouw dat vanaf de snelweg te zien is. Het gebouw bestaat uit 20 niveaus en biedt een skyline-uitzicht over Almere.

Martinez is herontwikkeld naar een multifunctioneel gebouw met een 222 kamers tellend hotel, Restaurant Loetje, 141 short-stay appartementen, een business lounge en een beperkt aantal kantoorsuites. Het hotel en de short-stay appartementen zijn al verhuurd aan de Plaza Hotelgroup uit Heilbronn Duitsland. De oplevering heeft eind 2018 plaatsgevonden.

Beschikbare ruimte
Op dit moment is de gym space nog vrij op de 15e verdieping van het gebouw. Het betreft hier een aantrekkelijke (industriële) ruimte (circa 350 m²) met een fenomenaal uitzicht. Op het dakterras wordt een zwembad aangelegd.

De ruimte is binnenkort beschikbaar en wordt casco opgeleverd. In overleg kunnen voorzieningen geplaatst worden.

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Huurtermijn
In overleg of 5 jaar gevolgd door 5 jaren. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst
worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
De waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken.

Voor meer informatie:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01
1314 BN Almere
Telefoon: 036-5330077
E-mail: info.almere@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Mandelaplein 1 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten