menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Kruitberg 2008

Kruitberg 2008 - AMSTERDAM

Locatie: De bedrijfsruimte is gelegen in het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Winkels en voorzieningen zijn in de directe nabijheid aanwezig. Om de hoek is het nieuwbouwproject “De Kameleon” gelegen. Lees meer
TE HUUR

€ 3.500 p/mnd

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 020-5712712Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

Locatie: De bedrijfsruimte is gelegen in het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Winkels en voorzieningen zijn in de directe nabijheid aanwezig. Om de hoek is het nieuwbouwproject “De Kameleon” gelegen.

Object: Kinderdagverblijf van ca. 398 m² BVO, gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Aan de achterzijde is een afgeschermde buitenruimte gelegen.

Bestemmingsplan: Bestemmingsplan “De Nieuwe Bijlmer” is van toepassing, gemengde voorzieningen toegestaan. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de juiste vergunningen en toestemming van het Stadsdeel. Dit is ook van toepassing op de buitenruimte.

Voorzieningen: De ruimte is onder andere voorzien van:
- Toilet en kindertoiletten;
- pantry;
- verlichtingsarmaturen;
- luchtbehandelinginstallatie;
- buitenruimte.

Bereikbaarheid: Het object is per auto uitstekend bereikbaar. Metrostation Kraaiennest is direct voor deur gelegen, bushaltes liggen op een steenworp afstand.

Parkeren: Inclusief parkeerplaats. Daarnaast is er ook voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand, waar u “kosteloos” kunt parkeren.

Huurprijs: € 3.500,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten. Servicekosten bedragen € 152,10 per maand excl. BTW, op basis van voorschot (onder andere voor glasverzekering, verwarming, enz.).

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn, dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaatsvindt op basis van de werkelijke kosten.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. De huurprijs wordt in dit geval verhoogd met 5% BTW compensatie.

Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de R.O.Z.

Oplevering: In overleg, kan spoedig

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Almere en Lelystad

Ja, ik wil Kruitberg 2008 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten