menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Kroonpassage 26

Kroonpassage 26 - LELYSTAD

Mooie winkelruimte nabij station Locatie Tussen het stadshart van Lelystad en het station bevindt zich de overdekte Kroonpassage. De Kroonpassage is gesitueerd op een strategische plek in het hart van Lees meer
TE HUUR

n.o.t.k.

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-241774Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

Mooie winkelruimte nabij station

Locatie
Tussen het stadshart van Lelystad en het station bevindt zich de overdekte Kroonpassage. De Kroonpassage is gesitueerd op een strategische plek in het hart van Lelystad. De passage geeft winkelend publiek de mogelijkheid om via het Stadhuisplein door te lopen naar andere leuke winkels en het station. Er is een parkeergarage op steenworp afstand. In de Kroonpassage zijn o.a. gevestigd Belcompany, Kelly’s Fashion, Febo, Takko Fashion en Team Kappers. Ook regionale partijen zijn vertegenwoordigd zoals Van Beek Herenmode en Plantage Boekhandel Boom.

Ligging
In het Stadshart van Lelystad. In dit winkelcentrum van Lelystad zijn ruim 350 winkels en bedrijven gevestigd. Het stadhuisplein geldt als één van de belangrijkste ontmoetingsplekken in Lelystad.

Object
Een winkelruimte van circa 106 m².

Beschikbaar
Per direct.

Huurprijs
In overleg.

Servicekosten
€ 25,00 per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten
€ 7,65 per m² per jaar exclusief BTW.

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid in de vorm van parkeergarages (betaald).

Staat van oplevering
In principe in huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden en losse interieurdelen. Voor het overige leeg en bezemschoon. Verhuurder verhuurt als het ware in casco staat.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
5 jaar gevolgd door aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten, promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en promotiekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie

Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
tel: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Kroonpassage 26 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten