menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Kroonpassage 22 24

Kroonpassage 22 24 - LELYSTAD

winkelruimte te huur in het stadshart, Kroonpassage 22-24 Locatie Tussen het stadshart van Lelystad en het station bevindt zich de overdekte Kroonpassage. De Kroonpassage is gesitueerd op een strategische Lees meer
TE HUUR

€ 150 p/m² p/j

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-241774Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Omschrijving

winkelruimte te huur in het stadshart, Kroonpassage 22-24

Locatie
Tussen het stadshart van Lelystad en het station bevindt zich de overdekte Kroonpassage. De Kroonpassage is gesitueerd op een strategische plek. De passage geeft winkelend publiek de mogelijkheid om via het plein waar de Hema gevestigd is door te lopen naar andere leuke winkels en het station. Er is een parkeergarage op steenworp afstand. In de Kroonpassage zijn o.a. gevestigd Belcompany, Kelly’s Fashion, Kijkshop, Febo, Takko Fashion en Team Kappers.

Object
Winkelruimte van circa 213 m².

Beschikbaar
In overleg.

Huurprijs
Vanaf € 150,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
€ 25,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
€ 7,65 per m² per jaar exclusief BTW.

Staat van oplevering
In principe in huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden en losse interieurdelen. Voor het overige leeg en bezemschoon. Verhuurder verhuurt als het ware in casco staat.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
5 jaar gevolgd door 3 verlengingsperioden van ieder 5 jaar. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten, promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
tel: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Kroonpassage 22 24 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten