menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Kop van Het Ruim 81 83

Kop van Het Ruim 81 83 - DRONTEN

Op een A1 locatie in het vernieuwde en gezellige winkelcentrum Suydersee is tegenover de ingang van de Albert Heijn deze mooie winkelruimte beschikbaar. De winkel is aan één van de toegangen van het Lees meer
TE HUUR

Prijs op aanvraag

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 0321-336111Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Op een A1 locatie in het vernieuwde en gezellige winkelcentrum Suydersee is tegenover de ingang van de Albert Heijn deze mooie winkelruimte beschikbaar. De winkel is aan één van de toegangen van het winkelgebied gelegen. De noordzijde van het winkelgebied sluit aan op dé toegangsweg en treinverbinding naar Amsterdam en Zwolle. Aan deze zijde van het winkelcentrum ligt een ontwikkelingsgebied waar de nieuw te realiseren woonwijk "Hanzekwartier" gepland ligt. Direct aansluitend is een grote openbare parkeergelegenheid gesitueerd voor het winkelend publiek. Winkelcentrum Suydersee biedt naast deze parkeerplaats eveneens nog meer gratis openbare parkeergelegenheid.

De winkel heeft een oppervlakte van ca. 92m² en beschikt over een brede luxe etalage van ca. 4,50m welke volledig in het zicht ligt.

Indeling
overdekt entree, winkelruimte welke voorzien is van airconditioning en warmtegordijn.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg leeg te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2018 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

* oppervlakte BVO: ca. 92m²
* goede zichtlocatie
* Albert Heijn is tegenover gelegen
* ruime gratis parkeergelegenheid
* aanvaarding in overleg
* in de looplijn vanuit het station gelegen
* prijs op aanvraag
* Makelaardij Van der Linden

Ja, ik wil Kop van Het Ruim 81 83 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0321-336111

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten