menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Koningsbeltweg 72 B

Koningsbeltweg 72 B - ALMERE

BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR GELEGEN AAN DE KONINGSBELTWEG 72B TE ALMERE (STAD) Locatie Bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ in Almere Stad. Aan de oostkant van Almere Stad langs de A6 bevindt zich Lees meer
TE HUUR

€ 70 p/m² p/j

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 036-5330077Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR

GELEGEN AAN DE KONINGSBELTWEG 72B TE ALMERE (STAD)


Locatie
Bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ in Almere Stad.

Aan de oostkant van Almere Stad langs de A6 bevindt zich het bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ waar circa 457.000m² bedrijventerrein door de gemeente Almere is uitgegeven met kavels van circa 5.000m² tot 50.000m².

Gerenommeerde bedrijven als CEDC (Corporate Express), Bunzl Outsourcing Services, Scala agenturen, TellSell, TYC, Alpha Techniek, Interpharm en vele andere hebben zich in de loop der tijd gevestigd op dit kwalitatief hoogstaande bedrijventerrein.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’
(afritnr. 6) en ligt nabij het knooppunt A6 (Amsterdam-Lelystad) en A27 (Almere-Utrecht)
via S104.

Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Er bevinden zich aangrenzend diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Buiten, alsmede naar het centraal station Almere Stad.

Object
Bedrijfsruimte van ca. 975 m² B.V.O. en kantoorruimte van ca. 260 m² B.V.O. waarvan ca. 130 m² op de begane grond en ca. 130 m² op de verdieping, totaal groot 1.235 m².
Maatwerk mogelijk in overleg met verhuurder.
Opleveringsniveau bespreekbaar.

Voorzieningen
Bedrijfsruimte:
krachtstroom op overheaddeuren, elektrisch bedienbare overheaddeuren (4 stuks), toiletvoorziening, minimale vloerbelasting van 2.000 kg/m², vloeistofdichte vloer 5.D, alarminstallatie, heaters (stadsverwarming, elektrisch), spoelbak 2 x, sandwichpanelen in Slate Grey, waterafvoersysteem Pluvia, voorbereidingen getroffen voor plaatsing extra kantoorruimte in bedrijfshal.

Kantoorruimte
- plafond met verlichting, pantry per etage, dubbele toiletgroepen per etage, mechanische ventilatie, airconditioning installatie, brandmeldinstallatie, alarminstallatie, radiatoren, muurafwerking, elektra installatie in kabelgoten, aluminium kantoorpui in zwart, elektrisch bedienbaar toegangshek, bestrating buitenterrein.

10 Parkeerplaatsen op eigen terrein.

Beschikbaar in overleg

Huurprijs
Bedrijfshal: vanaf € 70,-- per m² exclusief BTW op jaarbasis
Kantoorruimte: vanaf € 125,-- per m² exclusief BTW op jaarbasis

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt
de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
5 jaar gevolgd door 5 jaren. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Info:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01
1314 BN Almere
telefoon: 036-5330077
email: info.almere@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Koningsbeltweg 72 B bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten