menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Koningsbeltweg 22

Koningsbeltweg 22 - ALMERE

uitermate geschikt als call center Locatie Bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ in Almere Stad. Aan de oostkant van Almere Stad langs de A6 bevindt zich het bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ waar circa Lees meer
TE HUUR

€ 55 p/m² p/j

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 036-5330077Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

uitermate geschikt als call center

Locatie
Bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ in Almere Stad.
Aan de oostkant van Almere Stad langs de A6 bevindt zich het bedrijventerrein ‘Sallandsekant’ waar circa 457.000 m² bedrijventerrein door de gemeente Almere is uitgegeven met kavels van circa 5.000 m² tot 50.000 m².
Het bedrijventerrein is met name geschikt voor logistieke bedrijven.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Sallandsekant heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afritnr. 6) en ligt
nabij het knooppunt A6 (Amsterdam-Lelystad) en A27 (Almere-Utrecht) via S104. Het pand ligt zeer gunstig aan het begin van de Sallandsekant inde nabijheid van andere logistieke functies en een bergingsbedrijf voor auto’s.
Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Er bevinden zich aangrenzend diverse busstations met een directe verbinding naar het treinstation van Almere Buiten, alsmede naar het centraal station Almere Stad.

Object
Hoogwaardige bedrijfsruimte met op dit moment een oppervlakte beschikbaar van ruim 2.000 m² op de 2e en 3e etage. Het pand is eigendom van All4trade welke het pand voor logistieke doeleinden gebruikt. Dit betekent dat de warehouse functie volledig wordt benut en er alleen nog ruimte op de 2e en 3e verdieping beschikbaar is. Dit pand werd ooit door Tellsell gebruikt en een groot deel van de 2e verdieping is daarom ingericht als callcenter. Daarnaast zijn er nog vele meters beschikbaar welke een kantoorfunctie hadden of ook geschikt zijn voor lichte productie c.q. opslag.

Voorzieningen
- vloerbedekking;
- topkoeling;
- toiletten;
- verwarming;
- verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen;
- personenlift;
- databekabeling;

Algemeen
- representatieve entree;
- hoogwaardige uitstraling;

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Beschikbaar
In overleg maar kan spoedig.

Huurprijs
€ 55,00 per m² per jaar. Te huren vanaf 500 m².

Servicekosten
Nader vast te stellen.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
5 jaar gevolgd door 5 jaren. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de meest recente consumentenprijsindex (CPI), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Voor nadere informatie en bezichtigingen
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 2301, 1314 BN Almere-Stad
tel: 036-5330077
e-mail: info.almere@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Koningsbeltweg 22 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten