menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Kolkweg 20 26

Kolkweg 20 26 - LELYSTAD

Representatieve multifunctionele kantoorruimte/showroom Locatie Industrieterrein Noordersluis is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van de stad. Noordersluis is bij uitstek geschikt Lees meer
TE HUUR

€ 1.350 p/mnd

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Representatieve multifunctionele kantoorruimte/showroom

Locatie
Industrieterrein Noordersluis is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van de stad. Noordersluis is bij uitstek geschikt voor groothandel en industrie. Het terrein heeft een gemengd karakter. Noordersluis heeft een snelle verbinding naar de A6.

Object
Hoekunit showroom/kantoor in een fraai verzamelgebouw.

De unit heeft op de begane grond een oppervlakte van circa 141 m² en op de verdieping een oppervlakte van circa 110 m² (totaal circa 251 m²).

Voorzieningen
De unit is voorzien van:
- meterkast (g/w/e);
- keuken
- toilet.

Vloerbelasting
Begane grond : 1.500 kg/m²;
verdieping : 400 kg/m².

Huurprijs
€ 1.350,-- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
P.M.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
tel: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Kolkweg 20 26 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten