menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Klokkenbergweg 4 - Amsterdam

Klokkenbergweg 4 - Amsterdam

TE HUUR

€ 2.250

  • Type

    Kantoorruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verhuurd
BrochureVragen? Bel 020 5 712 712Neem contact op Terug naar resultaten

Over het object

Mooie bedrijfsunit gelegen op een zichtlocatie in de hoek van de Klokkenbergweg en de Lemelerbergweg in Amsterdam Zuidoost. Het object is goed ingedeeld en bestaat uit 2 verdiepingen waarvan de begane grond voorzien van een toilet, een grote overheaddeur, zeer hoog plafond en ramen aan de voorzijde. Naast de entree kunt u via de trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping betreft een kantoorruimte welke is voorzien van een pantry en een doucheruimte. Tevens zijn hier ramen aan de voorzijde en de achterzijde waarvan er een aantal voorzien is van een draai-kiep systeem. Het is met name geschikt voor een combinatie van kantoor met opslag, productie of groothandel.

LOCATIE
Het object is gelegen in Amsterdam Zuidoost op bedrijventerrein Bullewijk. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door haar diversiteit. In dit specifieke gedeelte van bedrijventerrein Bullewijk bevinden zich diverse autobedrijven. Denk hierbij aan A-Point (VW, Seat), Audi, Volvo, Jaguar / Land Rover en Peugeot-Citroën.

Per auto:
Het object is zeer goed gelegen ten opzichte van de toegangs- en uitvalswegen. Om de hoek bevindt zich de op- en afrit van de A2, A9, A10 en S112.

Per openbaar vervoer:
Ook via het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Via de trein, bus en metro middels station Amsterdam Bijlmer-Arena, metrohalte Bullewijk en busverbindingen 300 en 356 op de Holterbergweg.

METRAGE
Ca. 191 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

PARKEREN
Voor de deur en er zijn in de nabije omgeving verschillende parkeervoorzieningen.

HUURPRIJS
EUR. 2.250,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
EUR. PM
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal opgeleverd worden in de huidige staat, onder andere voorzien van:
- Elektrische overheaddeur.
- Extra roldeuren (ter overname).
- Betonnen vloer op de begane grond.
- Huidige vloerbedekking op de eerste verdieping.
- Parkeerplaats voor de deur.
- Doucheruimte en toiletvoorziening.
- Pantry voorziening.
- Huidig systeemplafond met verlichtingsarmaturen.
- Draai-kiepramen.
- Verwarming middels radiatoren.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar. Andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORBEHOUD
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

MEER INFORMATIE:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309
1055 RW AMSTERDAM
Tel. : 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten