menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Jan Tooropstraat 73 - Amsterdam

Jan Tooropstraat 73 - Amsterdam

TE HUUR

€ 1.995

  • Type

    Kantoorruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 020 5 712 712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over het object

Het gebouw is gelegen op een goede locatie nabij de Postjesweg en de metrohalte van de Postjesweg. Het gehuurde is verdeeld over een begane grond en eerste verdieping en tot uiterlijk september 2023 te huur.

LOCATIE
De Jan Tooropstraat is gelegen op een locatie die zowel met de auto, het openbaar vervoer en fiets zeer goed bereikbaar.

Per auto:
Het gebouw is zeer goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Vanaf de ringweg A10-west afslag S115 via het OLVG West.

Per openbaar vervoer:
Op loopafstand van de bedrijfsruimte bevindt zich tram 13 die rijd vanaf Amsterdam CS naar Geuzenveld. Tevens bevinden zich hier bus 371 en 398

BESTEMMING
De bestemming is Gemengd – 1: Kantoren, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, bedrijven.

METRAGE
Begane grond circa 232,7 m² v.v.o. kantoorruimte.

PARKEREN
In de nabije omgeving zijn voldoende openbare, betaalde, parkeervoorzieningen

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 1.995,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

OPLEVERNIVEAU
Deze kantoorruimte zal op basis van casco staat worden verhuurd en in de huidige staat worden opgeleverd. Het object is op dit moment voorzien van o.a.:
- Eigen entree;
- Huidige pantryvoorziening;
- Huidige indeling;
- Huidige toiletvoorziening;

SERVICEKOSTEN
€ PM, Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

HUURTERMIJN
Tot uiterlijk september 2023.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Bel ons
020 5 712 712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten