menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Jan Tooropstraat 6

Jan Tooropstraat 6 - AMSTERDAM

Locatie: Deze per direct beschikbare maatschappelijke kantoorruimte bevindt zich in op zeer korte afstand van het recent gemoderniseerde August Allebeplein in de wijk Overtoomseveld. De locatie is uitstekend Lees meer
TE HUUR

€ 48.000 p/j

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Locatie: Deze per direct beschikbare maatschappelijke kantoorruimte bevindt zich in op zeer korte afstand van het recent gemoderniseerde August Allebeplein in de wijk Overtoomseveld. De locatie is uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer (metrohaltes Postjesweg en Lelylaan) en via de ringweg A-10. Daarnaast beschikt het over een uitgebreid inbouwpakket met o.a. toiletgroepen, pantry, meerder spreekkamers, inbouwarmaturen, rolluiken, verlichting etc.
Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

Object: Oppervlakte van ca. 381 m² VVO, gelegen op de begane grond.

Bestemmingsplan: maatschappelijk

Bereikbaarheid: De locatie is per auto uitstekend bereikbaar via de A-10. Met het openbaar vervoer (metro, tram en bus) is de locatie eveneens prima te bereiken.

Parkeren: Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

Huurprijs: € 4.000,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten tegen betaald parkeren

Servicekosten: n.o.t.g.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Administratiekosten: Verhuurder brengt een bedrag van € 350,-- exclusief B.T.W. in rekening bij huurder voor administratiekosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op 1 juli, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 +5 jaar.

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract van woningstichting Rochdale, gebaseerd op het model door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.),

Oplevering: Per direct

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
020-5712712
www.vanderlinden.nl
info.amsterdam@vanderlinden.nl

Ja, ik wil Jan Tooropstraat 6 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten