menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Jan Evertsenstraat 761 - Amsterdam

Jan Evertsenstraat 761 - Amsterdam

TE HUUR

€ 6.360

  • Type

    Kantoorruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020 5 712 712Bezichtigen Terug naar resultaten

Over het object

Prachtige en spectaculaire ruimte te huur in Vliegbasis de Huygens!

Voormalige technische school uit de jaren zestig, gelegen aan de Jan Evertsenstraat, welke van sloop werd gered in 2003-2004. Het object is in totaal ca. 5.892 m² groot en beschikt over een gedeelde parkeergarage. Het object is compleet gerenoveerd en zeer netjes onderhouden. Inmiddels getransformeerd tot een bedrijfsverzamelgebouw voor diverse huurders zoals onder andere: Studio Act 2 Act; Rudy Uytenhaak Architectenbureau, Minddistrict, Reclame en Adviesbureau A Fact B.V. en Perspectief GZ. Naast het object loopt u via het nieuw aangelegde park naar metrostation Postjesweg. Het object is gelegen in een rustige buurt naast de Japanse School en het OLVG West.

LOCATIE
Het gebouw is gelegen aan de Jan Everstenstraat in Stadsdeel Amsterdam-West en ligt tegenover het OLVG West. De wijk waarin het object ligt heet het Overtoomse Veld. Nabij het object ligt de Sloterplas en het Rembrandtpark. Tevens zijn er aan de Jan Evertsenstraat, richting het centrum, vele cafés en winkels aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Het object is met de auto uitstekend bereikbaar vanaf de Ring A10 en de A5, afslag S105. Middels de A2, A4, A8 en A9, die op zeer korte rijafstand zijn gelegen, is heel Nederland goed bereikbaar.

Openbaar vervoer
Het object is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 13 en buslijn 352 richting Amsterdam Centraal Station – Geuzenveld Buslijnen 15 richting Sloterdijk – Station Zuid buslijn 398 richting Zaandam – Amsterdam Sloten en buslijn 309 richting Purmerend – Amsterdam West liggen op loopafstand. Metrolijn 50 rijdt naar Station Amsterdam Zuid en Station Sloterdijk.

BESTEMMING
De bestemming is ‘Gemengd-3’: Dienstverlening, bedrijven, kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

METRAGE
Jan Evertsenstraat 761: ca. 436 m² v.v.o. gelegen op de 2e verdieping;


PARKEERGELEGENHEID
Indien beschikbaar is er de mogelijkheid parkeerplaatsen te huren in ondergelegen parkeergarage.

HUURPRIJS
€ 6.360,-- per maand. De huurprijs zal vermeerderd worden met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 35, - per m² per jaar, te vermeerderen met BTW

BESCHIKBAARHEID
In overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimtes zullen als casco worden verhuurd, echter zijn onder andere voorzien van:
- Hoge plafonds;
- Huidige kantoorindeling;
- Huidige luchtbehandelingssysteem;
- Verschillende units beschikken over een eigen toiletvoorziening;
- Eigen pantryvoorziening;
- Gemeenschappelijke entree;
- Te openen ramen;
- Centrale verwarming;
- Huidige verlichtingsarmaturen;
- Lift;
- Glasvezel verbinding;
- Toegangscontrole-systeem;
- Alarmsysteem.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsmogelijkheid van 5 (vijf) jaren. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar. Opzegtermijn 12 maanden.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste een bedrag van drie maanden huur inclusief B.T.W. en servicekosten.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.).

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Dronten, Zwolle
Vragen? Bas Reimink helpt je graag

Ja, ik wil Jan bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten