menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Jan Evertsenstraat 62

Jan Evertsenstraat 62 - AMSTERDAM

LOCATIE Bent u op zoek naar een inspirerende winkelpand dan wel kantoorruimte aan de levendige Jan Evertsenstraat 62 in het stadsdeel “de Baarsjes” (Amsterdam West). Dan is deze ruimte ideaal! De plint Lees meer
TE HUUR

€ 1.999 p/mnd

  • Status

    Verhuurd onder voorbehoud
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

LOCATIE
Bent u op zoek naar een inspirerende winkelpand dan wel kantoorruimte aan de levendige Jan Evertsenstraat 62 in het stadsdeel “de Baarsjes” (Amsterdam West). Dan is deze ruimte ideaal! De plint van de Jan Evertsenstraat is volledig gevuld met winkel- en horecaruimten.

OBJECT
Deze representatieve en onlangs grotendeels opgeknapte winkelruimte (inclusief dubbel glas aan de voor- en achterzijde en een nieuwe cv installatie) bevindt zich verdeeld over de begane grond, een entresol en daarbij een grote kelderruimte. Daarbij heeft u toegang tot een algemene afgesloten tuin en heb je een zelfstandig balkon.

BESTEMMING
De vigerende bestemming volgens bestemmingsplan is gemengd -1. De door de Key gewenste bestemming is detailhandel/kantoorruimte.

METRAGE
De verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt in totaal ca. 126,4 m² onderverdeeld als volgt:
64,8 m² begane grond;
25,2 m² entresol;
36,4 m² kelder (ong. 20 m2 kelderruimte onder de 1.50 meter) – geen daglicht

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is onder meer voorzien van:
- Hoge plafonds; ruimte aan straatniveau is 4,18 m hoog, achterste deel is 2,64 m hoog; het keldergedeelte is 2,50 m hoog (heeft geen daglicht)
- Zelfstandig toilet;
- Eigen hoofdentree;
- CV installatie;

VERHUURNIVEAU
De ruimte wordt onder meer verhuurd inclusief:
- Pantry
- Toilet
- CV- installatie

HUURINGANGSDATUM
Per direct

AANVANGSHUURPRIJS
€ 1.999,- per maand, te vermeerderen met BTW

SERVICEKOSTEN – Per maand exclusief btw
€ 0,36 – Rioolontstopping
€ 7,50 - Onderhoud CV- installaties
€ 6,25 – Glasverzekering (excl. 21 % assurantiebelasting)

PARKEERGELEGENHEID
Openbare parkeergelegenheid (betaald)

BEREIKBAARHEID
Per auto; de bereikbaarheid per auto is goed, afrit ringweg A10 is nabij
Per OV; tram-, en bushalte zijn op loopafstand

HUURPRIJSBETALING
Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per maand bij vooruitbetaling. Huurder geeft een machtiging tot automatische incasso af voor het betalen van de maandelijkse huurpenningen.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle Huishoudens (2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
In overleg;
uitgangspunt is: 5 (vijf) jaren plus nog eens 5 (vijf) jaar. Waarna de volgende huurperiode het huurcontract wordt omgezet naar onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één jaar.

WAARBORGSOM / ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bedrag van 3 (drie) maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd

DISCLAIMER
De informatie op de website en in onderhavige advertentie wordt zo nauwkeurig mogelijk bijgehouden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende of enigerlei verband houdend met gebruik van deze website of de inhoud daarvan.

Ja, ik wil Jan Evertsenstraat 62 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten