menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » J.M. den Uylstraat 65

J.M. den Uylstraat 65 - AMSTERDAM

Locatie: Zeer gunstig gelegen kantoorruimte, gesitueerd in de woonomgeving Geuzenveld/ Slotermeer, nabij de oprit naar de Haarlemmerweg. De ruimtes is zeer geschikt voor zakelijke dienstverleners gezien Lees meer
TE HUUR

€ 735 p/mnd

  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020-5712712Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

Locatie: Zeer gunstig gelegen kantoorruimte, gesitueerd in de woonomgeving Geuzenveld/ Slotermeer, nabij de oprit naar de Haarlemmerweg. De ruimtes is zeer geschikt voor zakelijke dienstverleners gezien de ligging aan de doorgaande weg. Aan de achterzijde van de ruimte is er een tuin aanwezig.

Object: Hoekruimte met een oppervlakte van ca. 57 m² BVO, gelegen op de begane grond.

Bestemmingsplan: Deze locatie valt onder “Wonen”, bestemd voor: Detailhandel, consumentgerichte dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

Voorzieningen:
- pantry
- toilet
- CV-ketel

De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

Bereikbaarheid: De locatie is per auto uitstekend bereikbaar. Met de metro, bus (21) en tram (lijn 13) is de locatie eveneens prima te bereiken.

Parkeren: Er is voldoende gratis openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

Huurprijs: € 735,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten.

Servicekosten: PM

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 jaar + 5 optiejaren. Kortere periodes zijn mogelijk bespreekbaar.

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.)

Oplevering: In overleg, kan spoedig

Inlichtingen: Makelaardij Van der Linden Amsterdam
Bos en Lommerplein 309
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil J.M. den Uylstraat 65 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten