menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Installatieweg 8 - Dronten

Installatieweg 8 - Dronten

€ 2.000.000 k.k.

  • Type

    Bedrijfsruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 0321 336 111Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Over het object

Deze koopsom betreft een vaste prijs, inclusief overname van K.A.Z. Caravans, compleet met campingshop, het volledige inventaris en werkplaats. Begeleiding bij onderhoud na bedrijfsovername is mogelijk.

Op het bedrijventerrein nabij het treinstation en het winkelcentrum van Dronten is dit riante woon-/werkperceel gelegen. Het perceel grenst aan de achterzijde tegen een bosstrook en de "Lage Vaart" begrenst het einde van de straat. Het perceel is momenteel in gebruik door "K.A.Z. Caravans en Shop" en daarvoor ook voorzien van een zeer riant woonhuis met aangebouwde showroom, een riante vrijstaande winkelruimte met entresol en een vrijstaande werkplaats. Het riante perceel is geheel bestraat middels betonklinkers, omheind en biedt veel ruimte voor uitbreiding en/of parkeergelegenheid. Het treinstation alsmede het winkelcentrum is op loopafstand gelegen. De Installatieweg is een zijstraat van de toegangsweg naar het centrum van Dronten, waarmee uitvalswegen direct naast de deur gelegen zijn.

Het (dubbele) woonhuis:
Entree, berging met stookruimte een hal met trapopgang naar de verdieping. De begane grond met riante woonkamer voorzien van een grote eethoek en aangrenzend een luxe hoekopgestelde keuken. Werkkamer en deur naar de omheinde patio op het zuiden. Tevens zijn er op de begane grond nog een stookruimte, 2e woonkamer, berging en bijkeuken aanwezig.
De verdieping beschikt over 8 slaapkamers, twee badkamers met douche en wastafel, 2 keukens en 2 overlopen. Aan de achterzijde is een grote loggia gelegen waar 4 slaapkamers en de keukens op aansluiten. Vanuit het woongedeelte is binnendoor de aangebouwde showroom bereikbaar.

Het (dubbele) woonhuis is op een eenvoudige manier om te bouwen tot 3 woningen. Hierbij ontstaat er op de begane grond 1 woonhuis en op de verdieping nog eens 2 appartementen.

Showroom (2003):
Staalconstructie met kunststof kozijnen, dubbel glas en plat dak met bitumineuze dakbedekking. Volledig geïsoleerd en verwarmd. Afmeting ca. 162m2

Winkelruimte (2006):
Staalconstructie met kunststof kozijnen en dubbel glas, damwand gevelbeplating, zadeldak met stalen dak, betonvloer, overheaddeur, toiletgroep, meterkast en entresol. Volledig geïsoleerd en verwarmd. De ruimte is ca. 525m2 groot en de entresol heeft een maatvoering van ca. 169m2.

Werkplaats (2000):
Staalconstructie met betonvloer, damwand gevelbeplating, zadeldak met stalen dak, loopdeur, bergzolder en 2 overheaddeuren. Volledig geïsoleerd en verwarmd. Afmeting ca. 165m2.

Buitenterrein:
Volledig omheind en bestraat middels betonklinkers.

Extra terrein:
Aan de achterzijde is een extra omheind perceel gelegen van circa 1.500m2 welke voorzien kan worden van een extra loods of opslagmogelijkheden. Tevens biedt dit perceel een unieke kans om een paardenwei, buitenbak of dierenweitje te realiseren!

* Bouwjaar woning ca. 1960
* Perceelgrootte 4.241m2
* Binnen het bestemmingsplan is huisvesting van arbeidsmigranten NIET mogelijk
* Woning gerenoveerd in 2013
* Voorzien van vernieuwde c.v.-ketels (o.a. Nefit HR 2013)
* Woonhuis voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas
* Dak woonhuis vervangen en geïsoleerd in 2013
* Muren en vloeren woonhuis geïsoleerd
* Gevels woonhuis laten stralen en nieuw laten voegen
* Woonhuis beschikt over veel kamers
* Diverse gebruiksmogelijkheden
* Energielabel Installatieweg 8: A
* Energielabel Installatieweg 12: B
* Aanvaarding in overleg
* Makelaardij Van der Linden

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik wil Installatieweg bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten