menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Hoogoord 191 a

Hoogoord 191 a - AMSTERDAM

Locatie: De kantoorruimte is gesitueerd in de H-buurt, te Amsterdam Zuidoost. Het winkelcentrum “Amsterdamse Poort” ligt op loopafstand en ook de Heineken Music Hall en de Amsterdam Arena zijn nabij Lees meer
TE HUUR

€ 995 p/mnd

  • Status

    Ingetrokken
Vragen? Bel 0320 241 774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Locatie: De kantoorruimte is gesitueerd in de H-buurt, te Amsterdam Zuidoost. Het winkelcentrum “Amsterdamse Poort” ligt op loopafstand en ook de Heineken Music Hall en de Amsterdam Arena zijn nabij gelegen. De kantoorruimte is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de Gooiseweg, A9 en A10.

Object: Deze kantoorruimte is circa 134 m² BVO, gelegen op de begane grond en eerste verdieping. De ruimte is voorzien van een ruime hal en diverse kamers, toilet, badkamer en keuken.

Bereikbaarheid: Het object is per auto uitstekend bereikbaar. U vindt in de nabije omgeving aansluiting op de A10. Tevens zijn er in de omgeving ook meerder mogelijkheden om deze ruimte met het openbaar vervoer te kunnen bereiken.

Parkeren: Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand waar u “kosteloos” kunt parkeren.

Huurprijs: € 995,- excl. BTW en servicekosten per maand

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus eventuele servicekosten, beiden te vermeerderen met B.T.W.

Servicekosten: Glasverzekering, brandstof verbruik, riool ontstoppen, elektra gemeenschappelijke voorzieningen, huismeester, administratie, schoonmaak algemene ruimte, levering koud water, video/alarm/datanetw.
Totaal € 191,05 excl. BTW per maand

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.), model juli 2003.

Beschikbaar: Per direct beschikbaar

Ja, ik wil Hoogoord 191 a bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320 241 774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten