menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Hogevecht 229 D

Hogevecht 229 D - AMSTERDAM

Locatie: Deze kantoorruimte bevindt zich in het complex Hogevecht, gelegen aan een park, nabij het winkelcentrum de Amsterdamse Poort. Object: Oppervlakte van ca. 46 m² VVO, gelegen op de eerste verdieping. Lees meer
TE HUUR

€ 625 p/mnd

  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020-5712712Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Omschrijving

Locatie: Deze kantoorruimte bevindt zich in het complex Hogevecht, gelegen aan een park, nabij het winkelcentrum de Amsterdamse Poort.

Object: Oppervlakte van ca. 46 m² VVO, gelegen op de eerste verdieping.

Voorzieningen: De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, het is voorzien van:
- Toilet
- Keukenblok

Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

Bereikbaarheid: De locatie is enkele minuten van de A2 en de A9 verwijderd. Met het openbaar vervoer is de locatie eveneens prima te bereiken. Buslijn 45 en 49 liggen op steenworp afstand en het metrostation Bullewijk is tevens in de directe nabijheid.

Parkeren: Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand waar u gratis kunt parkeren.

Huurprijs: € 625,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten.

Servicekosten: Maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 135,77 excl. BTW per maand voor glasverzekering, riool ontstoppen, elektra, brandstofverbruik, schoonmaak en administratie kosten.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Administratiekosten: Verhuurder rekent een bedrag van € 350,- exclusief B.T.W. in rekening bij huurder voor administratiekosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 optiejaren, kortere huurperiodes zijn mogelijk bespreekbaar.

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.), model oktober 2012.

Oplevering: Per direct

Inlichtingen:
Makelaardij Van der Linden Amsterdam
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Hogevecht 229 D bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten