menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Het Ruim 48

Het Ruim 48 - DRONTEN

Op een A-locatie in het recent vernieuwde en gezellige winkelcentrum "Suydersee" is deze winkelruimte beschikbaar. De winkel is zeer goed gelegen met ruime gratis openbare parkeergelegenheid nabij. De Lees meer
TE HUUR

Prijs op aanvraag

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 0321-336111Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Op een A-locatie in het recent vernieuwde en gezellige winkelcentrum "Suydersee" is deze winkelruimte beschikbaar. De winkel is zeer goed gelegen met ruime gratis openbare parkeergelegenheid nabij. De ruimte is ca. 270m² groot en beschikt over een frontbreedte van ca. 5,00m. De entree van de winkelruimte is aan de voorzijde overdekt. Tevens is de winkelruimte aan een horecaplein met fonteintje gelegen.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg leeg te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2018 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Kantoorruimte
Indien gewenst is verhuur van de kantoorruimte/opslagruimte op de eerste verdieping aan de achterzijde bespreekbaar. Deze ruimte is ca. 43m² groot en opgedeeld in 2 ruimten.

* oppervlakte: ca. 270m²
* inclusief ca. 45m² magazijn
* goede locatie aan de fontein
* ruime gratis parkeergelegenheid
* voorzien van achteringang
* koopavond op vrijdag tot 21.00 uur
* aanvaarding in overleg

Ja, ik wil Het Ruim 48 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0321-336111

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten