menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Het Ruim 27 - Dronten

Het Ruim 27 - Dronten

TE HUUR

€ 995

  • Type

    Winkelruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 0321 336 111Bezichtigen Terug naar resultaten

Over het object

Op een A-locatie in het recent vernieuwde en gezellige winkelcentrum "Suydersee" is deze winkelruimte in een overdekt gedeelte beschikbaar. De winkel is goed gelegen met ruime gratis openbare parkeergelegenheid nabij alsmede overdekte parkeergelegenheid direct onder de winkelruimte. De ruimte is ca. 148m² groot en beschikt over een frontbreedte van ca. 8,0m. De entree van de winkelruimte is aan de voorzijde overdekt. Tevens is de winkelruimte aan een horecaplein met fonteintje gelegen.

Huursom
Deze huursom is gebaseerd op een ingroei huursom, waarbij de eerste 12 maanden de huursom €995,00 per maand bedraagt, de tweede 12 maanden de huursom €1.125,00 bedraagt en de derde 12 maanden de huursom €1.250,00 bedraagt.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg leeg te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2020 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

* oppervlakte: ca. 148m²
* vrijgesteld van BTW
* verwarmd middels centrale verwarming
* goede locatie aan de fontein
* ruime gratis parkeergelegenheid
* voorzien van achteringang
* koopavond op vrijdag tot 21.00 uur
* aanvaarding in overleg
* Makelaardij Van der Linden

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik wil Het bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten