menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Grootzeil 56

Grootzeil 56 - ALMERE

Winkelruimte in wijkwinkelcentrum Locatie De winkel ligt aan het Grootzeil in Almere Noorderplassen-West. Dit is het wijkwinkelcentrum van Noorderplassen en heeft naast de Vomar supermarkt een kapper Lees meer
TE HUUR

€ 1.593 p/mnd

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Winkelruimte in wijkwinkelcentrum

Locatie
De winkel ligt aan het Grootzeil in Almere Noorderplassen-West. Dit is het wijkwinkelcentrum van Noorderplassen en heeft naast de Vomar supermarkt een kapper en snackbar. Ook zijn er in de directe nabijheid enkele voorzieningen zoals basisscholen en kinderdagverblijven gevestigd en een gezondheidscentrum.

Goed bereikbaar
De winkel is voor wat betreft bereikbaarheid uniek te noemen. Niet alleen is er een parkeergarage met 140 gratis parkeerplaatsen, ook is er een speciale aanlegsteiger gemaakt waar twintig boten aan kunnen leggen.

Omschrijving
Winkelruimte van circa 153 m² welke vlak naast de Vomar is gelegen en daardoor vele passanten kent. De winkel kent een logische indeling met een magazijnruimte en pantry en toilet achterin de ruimte gelegen. De winkelruimte heeft geen verlaagd plafond en daardoor veel vrije hoogte met een industriële look. De pui is circa 7 meter breed en heeft een automatische schuifdeur.
De ruimte kan desgewenst samengetrokken worden met de naastgelegen unit. Hierdoor ontstaat een ruimte met een oppervlakte van circa 363 m². Ook is een aangepaste indeling en afwerkingsniveau bespreekbaar.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd met een toilet, pantry en dubbele automatische schuifdeur. Daarnaast is er krachtstroom aanwezig in de magazijnruimte.

Beschikbaar
Per direct.

Huurprijs
€ 1.593,75 exclusief BTW per maand.

Huurtermijn
5 jaar gevolgd door 5 jaren. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01
1314 BN Almere-Stad
tel: 036-5330077
e-mail: info.almere@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Grootzeil 56 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten