menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Fazantendreef 25 - Dronten

Fazantendreef 25 - Dronten

€ 2.650.000 k.k.

  • Type

    Bedrijfsruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 0321 336 111Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over het object

Op bedrijventerrein "De Noord" ligt op een ruim perceel van 8.974m² dit riante vrijstaande bedrijfspand met luxe kantoorruimte en ruime parkeergelegenheid op eigen grond. Het bedrijfspand bestaat uit twee ruime hallen welke middels een sluis met elkaar verbonden zijn. Het kantoorgebouw aan de voorzijde is recent geheel gemoderniseerd en luxe afgewerkt. Aan de achterzijde beschikt het perceel over een tweede toegang richting de Staalwijk waar recent een nieuw gedeelte is aangebouwd. Aan de achterzijde van het perceel is tevens een trafogebouw gesitueerd welke het bedrijfspand voorziet van een aansluiting van maar liefst 1 MVA. De zijde van de Staalwijk beschikt tevens over voldoende buitenterrein. Aan de voorzijde is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling

Kantoorruimte I:

entree, ontvangsthal met receptie een aansluitend een mooie lichte werktuin met 7 werkplekken, een dubbele toiletgroep en werkkast. Separate archiefruimte, een mooie lichte vergaderruimte en 2 mooie kantoorkamers. Een tweede werktuin met archiefruimte, 8 werkplekken en een toiletruimte. Het kantoor is recent gemoderniseerd en voorzien van airconditioning. Vanuit de kantoorruimte zijn meerdere uitgangen naar de tuinen alsmede meerdere toegangen naar de 2 bedrijfshallen.

Kantoorruimte II:

aan de achterzijde is grenzend aan de Staalwijk recent een nieuwe kantoorruimte gerealiseerd, bestaande uit een mooie ontvangsthal met toiletgroep en trapopgang naar de kantoorruimte op de verdieping. Dzee ruimte biedt de mogelijkheid voor meerdere kantoorkamers. Vanuit de ontvangsthal is de bedrijfshal toegankelijk.

Bedrijfshallen:

de bedrijfshallen zijn vanuit de kantoorruimten binnendoor bereikbaar. De bedrijfshallen beschikken over betonnen vloeren, een toiletruimte, een kantine, kleedruimte met douchemogelijkheid, kantoren, magazijnen, compressorruimte, en archiefruimte. De 2 bedrijfshallen zijn middels een sluis bereikbaar, waardoor een mooie binnentuin gerealiseerd is. De bedrijfshallen beschikken over loopdeuren en overheaddeuren.

* bouwjaar 1987 en 2019; oppervlakte: 8.974m²
* ca. 395m² kantoorruimte op de begane grond
* ca. 100m² kantoorruimte op de verdieping
* ca. 4.230m² bedrijfsruimte op de begane grond
* zeer modern en luxe afgewerkt !!
* meerdere (elektrische) overheaddeuren
* ruimte parkeergelegenheid
* zeer goede bereikbaarheid
* buitenterrein goed aangelegd en bestraat
* trafogebouw met 1 MVA-aansluiting op eigen perceel
* voorzien van airconditioning, heaters, LED en alarm
* toegangen aan de Fazantendreef en Staalwijk
* voorzien van zonwering, fietsenstalling, vlaggenmasten
* aanvaarding in overleg
* ruime parkeergelegenheid op eigen grond
* Makelaardij Van der Linden
* voorbehoud gunning vanuit de verkoper
* bij verkoop hanteren wij een NVM koopakte model 2019

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten