menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Dukaatpassage 17

Dukaatpassage 17 - LELYSTAD

WINKELRUIMTE TE HUUR IN HET WINKELCENTRUM DE GORDIAAN DUKAATPASSAGE 17 Locatie Lelystad beschikt over vier grote winkelcentra zoals De Gordiaan (hoofdwinkelcentrum, tevens Stadshart genoemd, nabij het Lees meer
TE HUUR

€ 995 p/mnd

  • Status

    Ingetrokken
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

WINKELRUIMTE TE HUUR IN HET WINKELCENTRUM DE GORDIAAN

DUKAATPASSAGE 17

Locatie
Lelystad beschikt over vier grote winkelcentra zoals De Gordiaan (hoofdwinkelcentrum, tevens Stadshart genoemd, nabij het NS-station), het Lelycentre (het oudste winkelcentrum), Palazzo (diverse winkels op het gebied van woninginrichting) en Batavia-Stad dat vooral bekend is vanwege de scherpe prijzen van goede merken. Naast deze grote winkelcentra zijn er in Lelystad verschillende kleinere winkelcentra.

In het Stadshart Lelystad zijn veel winkels en bedrijven gevestigd. De winkels kunt u vinden in één van de populaire winkelstraten zoals De Wissel, Neringpassage, Dukaatpassage, Promesse en De Kroonpassage. Voor een boodschap bij bijvoorbeeld een supermarkt, drogist of slijterij kunt u hier prima terecht.
In de nabijheid van deze winkelruimte zijn de volgende winkels gevestigd: Xenos, Blokker, Bristol, H&M, Jumbo, Etos, Op=Op etc.

Omschrijving
Kantoorruimte van circa 100 m² voorzien van een glazen voorpui met een frontbreedte van circa 5 meter.
Tevens kan er aan de achterzijde van het pand een parkeerplaats gehuurd worden.

Voorzieningen
Er wordt casco verhuurd.
Eventuele voorzieningen in het pand worden om niet aan de huurder ter beschikking gesteld. Deze behoren niet tot het gehuurde. Huurder heeft voor deze voorzieningen de onderhouds- en vervangingsplicht.

Parkeren
In de nabijheid betaald parkeren.

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijs
€ 995,-- per m² per jaar exclusief BTW voor de winkelruimte.
De huur voor de parkeerplaats bedraagt € 195,-- per maand.

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn
5 jaar gevolgd door 5 jaar. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling
Huur en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
tel: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Dukaatpassage 17 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten