menu

Duin 0 ong - ALMERE

WINKELRUIMTE TE HUUR IN "DUIN" TE ALMERE Object / locatie Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam, daar vind je DUIN. Je kunt er wonen, werken en recreëren. In de duinen, in het Lees meer
TE HUUR

Prijs op aanvraag

  • Status

    Ingetrokken
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

WINKELRUIMTE TE HUUR

IN "DUIN" TE ALMERE

Object / locatie
Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam, daar vind je DUIN. Je kunt er wonen, werken en recreëren. In de duinen, in het bos, op het strand, bij de jachthaven of aan de boulevard. Met fabelachtige uitzichten is het in DUIN volop genieten.
Almere heeft ongeveer 202.000 inwoners en DUIN is een zeer geschikte locatie tussen Almere en de regio Amsterdam-Gooi-Vechtstreek om in Almere Poort een prachtige locatie te creëren waar jong en oud kunnen genieten van haven, strand en winkelen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend via de A6, welke aansluit op de A1 richting Amsterdam-Amersfoort-Utrecht.
Per openbaar vervoer is het Centraal Station in circa 15 minuten bereikbaar.

Beschikbaar
In het hart van het commerciële centrum in Almere DUIN komt (de bouw start in 2020) een centraal punt van DUIN. De DUINhal is een multifunctioneel concept met verschillende formules. Deze formules versterken elkaar door hun aanwezigheid en samen zorgen zij voor een totaalconcept. Er wordt dan ook gezocht naar partijen die echt iets toevoegen aan het totaal waarbij voeding, sport, leisure, events en beleving centraal staan.

De DUINhal heeft een oppervlakte van circa 6.000 m² onderverdeeld in:
- circa 2.000 m² supermarkt en foodstore; (voor de supermarktfunctie is al een partij gevonden)
- circa 2.000 m² vrije tijd en non-food verkoop; (gesprekken gaande)
- circa 2.000 m² overig.

In de wijk DUIN worden momenteel zowel huur- als koopwoningen gebouwd. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk 3.100 nieuwe woningen/appartementen worden gerealiseerd. Een hele nieuwe wijk dus! De mensen zullen denken dat ze aan het strand en in de duinen wandelen. Het is de bedoeling dat de hele wijk een zon-zee-stranduitstraling krijgt. De wijk ligt naast de haven en het strand van Almere Poort.

Opleveringsniveau
De ruimten worden casco opgeleverd.

Parkeren
Onder de DUINhal komt een parkeergarage met een capaciteit voor 876 parkeerplaatsen, waarvan ongeveer de helft door het publiek te gebruiken is. Vanuit de parkeergarage loop je direct het overdekte deel van de DUINhal binnen.

Huurprijs
Nader te bepalen.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Onder voorbehoud gunning eigenaar.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01, 1314 BN Almere
tel : 036-5330077
e-mail : info.almere@vanderlinden.nl
internet : www.vanderlindenbedrijfsmakelaars.nl

Ja, ik wil Duin 0 ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten