menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » De Paal 7 6

De Paal 7 6 - ALMERE

Locatie Bedrijventerrein ‘De Paal’ in Almere Haven. Aan de noordkant van Almere Haven bevindt zich het bedrijventerrein ‘De Paal’ waar circa 29.000 m² bedrijventerrein door de gemeente Almere Lees meer
TE HUUR

€ 995 p/mnd

  • Status

    Ingetrokken
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Locatie
Bedrijventerrein ‘De Paal’ in Almere Haven.
Aan de noordkant van Almere Haven bevindt zich het bedrijventerrein ‘De Paal’ waar circa 29.000 m² bedrijventerrein door de gemeente Almere is uitgegeven. De kavelgroottes variëren van circa 500 m² tot circa 4.000 m² en zijn zeer goed bereikbaar per de auto, alsmede per openbaar vervoer.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein ‘De Paal’ heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afritnr. 4) Er wordt op dit moment gewerkt aan de verbreding van de A6 en een betere ontsluiting richting Almere Haven. Dit verbetert de bereikbaarheid en doorstroming van geheel Almere-Haven. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor de Floriade in volle gang waardoor het omringende gebied een enorme impuls krijgt.
Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een busstation met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad, alsmede naar het busstation ‘het Oor’ met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde.

Omschrijving
Een multifunctionele bedrijfs-kantoorruimte met op de begane grond circa 72 m² bedrijfsruimte en op de verdieping circa 72 m² kantoorruimte.

Voorzieningen
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat en is o.a. voorzien van:
- plafondafwerking en verlichtingsarmaturen;
- c.v. installatie en radiatoren;
- toilet;
- pantry;
- overheaddeur;

Parkeren
Voor het pand bevinden zich parkeerplaatsen, deels gelegen op de openbare weg.

Huurprijs
€ 995,00 per maand exclusief BTW.
Huurprijs is exclusief energie- en voorschot servicekosten.

Servicekosten
€ 51,84 per maand exclusief BTW.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
5 jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom/bankgarantie ter hoogte van 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01, 1314 BN Almere
telefoon: 036-5330077
e-mail: info.almere@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil De Paal 7 6 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten