menu

De Aar 99 - DRONTEN

Op het industrieterrein "Business Zone Delta" is op een hoek van een traditioneel gebouwd bedrijfsverzamelgebouw deze zeer luxe bedrijfsruimte bestaande uit een riant licht kantoor met magazijn gelegen. Lees meer
TE HUUR

€ 975 p/mnd

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0321-336111Bezichtigen Terug naar resultaten

Omschrijving

Op het industrieterrein "Business Zone Delta" is op een hoek van een traditioneel gebouwd bedrijfsverzamelgebouw deze zeer luxe bedrijfsruimte bestaande uit een riant licht kantoor met magazijn gelegen. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 165 m². Het perceel biedt 4 parkeerplaatsen en een parkeergelegenheid voor kleine bedrijfswagens.

Bedrijfsruimte

Magazijn
Het magazijn ziet er, net als het geheel, zeer verzorgd uit en is voorzien van een overheaddeur alsmede van een loopdeur. Tevens beschikt het magazijn over een etage van ca. 17m².
De maximale vloerbelasting bedraagt 1500kg/m².

Kantoor
Het kantoor biedt een ruime lichte hal met toiletruimte en meterkast. Doorgang naar de kantoorruimte met meerdere ruime werkplekken en een fraaie open pantry welke van alle gemakken voorzien is.
Vanuit het kantoor komt men via fraaie glazen deuren in de spreekkamer van 13m². Ook deze ruimte als kantoorruimte te gebruiken.
Kantoor en spreekkamer zijn mooi afgewerkt met tegels op de vloer in het kantoor en een eikenhouten vloer in de spreekkamer; beide ruimten zijn voorzien van een airco.
De lange wand van het kantoor is voorzien van een kastenwand.

Bijzonderheden
• combiketel voor verwarming en water pantry
• krachtstroom
• kabelgoot voor telefoon, computer e.d.
• de gehele pui is voorzien van gelaagd/inbraakvrij en zonwerend glas
• voorzien van zonwering rondom
• gemeubileerd

Huurprijs

€ 975,- excl. BTW per maand

Locatie en bereikbaarheid
Business Zone Delta is goed bereikbaar en vrijwel aan de oprit gelegen naar de N307 (Overijsselseweg). De N307 heeft een directe aansluiting op de A6, de N50/A50 en A28. Dronten is vanaf het noorden en vanuit de Randstad met de Hanzelijn per spoor direct bereikbaar. Ten Noord-Westen van de Hanzelijn is bedrijventerrein is het Business Zone Delta gelegen. Het terrein behoort tot de modernste bedrijventerreinen van de gemeente Dronten en heeft een moderne uitstraling.

Bestemming
Showroom, atelier, perifere detailhandel, bedrijfsruimte met kantoor en/of opslag voor bedrijven van milieucategorieën 1, 2, 3 en 4. Detailhandel is niet toegestaan, tenzij het ter plaatse geproduceerde producten betreft.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model ROZ.

Voorbehoud
Onder voorbehoud gunning eigenaar.

Aanvaarding
In overleg, per direct mogelijk.

Ja, ik wil De Aar 99 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0321-336111

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten