menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Damsluisweg 0 ong

Damsluisweg 0 ong - ALMERE

TE HUUR BEDRIJFSRUIMTE DAMSLUISWEG ONG. ALMERE (BUITEN) Locatie Bedrijventerrein ‘De Vaart’ in Almere Buiten. Ten noorden van Almere Buiten, buiten woongebieden in een parkachtige omgeving Lees meer
TE HUUR

€ 40 p/m² p/j

  • Status

    Ingetrokken
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

TE HUUR

BEDRIJFSRUIMTE

DAMSLUISWEG ONG.

ALMERE (BUITEN)


Locatie

Bedrijventerrein ‘De Vaart’ in Almere Buiten.

Ten noorden van Almere Buiten, buiten woongebieden in een parkachtige omgeving bevindt zich het bedrijventerrein ‘De Vaart’ waar circa 1.486.000m² bedrijventerrein door de gemeente Almere is uitgegeven. De kavelgroottes variëren van circa 1.500m² tot circa 40.000m² en zijn zeer goed bereikbaar per de auto, alsmede per openbaar vervoer.

Het bedrijventerrein is bij uitstek geschikt voor groothandels en grootschalige productiebedrijven tot en met milieucategorie IV.

Gerenommeerde bedrijven als Yakult Europe, Ballast Nedam Bouwmaterieel B.V., HG International, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe en vele andere hebben zich in de loop der tijd gevestigd op dit bedrijventerrein.


Bereikbaarheid

Het bedrijventerrein ‘De Vaart’ heeft via de stadsautowegen S101/S106, afritnummer 3 en 8 en via S104, afritnummer 6, een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’.

Per openbaarvervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Er bevinden zich aangrenzend diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Buiten, alsmede naar het centraal station Almere Stad.


Omschrijving

2 bedrijfshallen van circa 1.000 m² per stuk met eventueel kantoorruimte.


Huurprijs

€ 40,-- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.


Aanvaarding

Moet nog gebouwd worden.


BTW

Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.


Huurtermijn

Bespreekbaar, voorkeur 5 jaar gevolgd door 5 jaren. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.


Huurbetaling

Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.


Huurcontract

De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in
juli 2003 vastgesteld.


Huurprijsindexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.


Zekerheidstelling

De waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.Voor nadere informatie:

Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01
1314 BN Almere-Stad
tel: 036-5330077
e-mail: info.almere@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Damsluisweg 0 ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten