menu

Bronsweg 2 - LELYSTAD

Locatie Industrieterrein Oostervaart is een terrein in het noordoosten van Lelystad gelegen nabij de afslag van de rijksweg A6 Lelystad-Noord. Het industrieterrein is met de ontwikkeling van Lelystad Lees meer
TE HUUR

€ 2.100 p/mnd

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-241774Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Omschrijving

Locatie

Industrieterrein Oostervaart is een terrein in het noordoosten van Lelystad gelegen nabij de afslag van de rijksweg A6 Lelystad-Noord. Het industrieterrein is met de ontwikkeling van Lelystad meegegroeid en heeft inmiddels een totale oppervlakte van bijna 130 hectare bereikt.

Kenmerken
De ligging van Oostervaart nabij de A6, aan het stedelijk hoofdwegennet en vaarwegen maakt het terrein zowel over de weg als over het water goed bereikbaar.

Object
Bedrijfspand met een oppervlakte van circa 450 m² met een buitenruimte van circa 515 m² voor het pand. Het pand is omheind middels een hekwerk.
Het pand is niet geïsoleerd en is voorzien van een tegelvloer. De vrije hoogte van het pand is circa 6 meter.

Bestemming
Industrie. Geen detailhandel.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Beschikbaar
In overleg.

Huurprijs
€ 2.100,00 per maand exclusief BTW.

Huurtermijn
In overleg.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurbetaling
Huur en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborgsom dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
tel: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Bronsweg 2 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten